上一頁下一頁
發新話題

三少HAPPY BIRTHDAY(聽日就係)

收藏  |  訂閱
245  8.9k

引用:
原帖由 ivany 於 2008-2-26 11:52 AM 發表
我們同期, 啊啊!我現仍不知道公司什麼時候給我假期, 有機會三月去旅行, 可以一定join, 不過我跟ER20一樣, 都不是志在酒. :smile_30:
long time no see 喇,醉翁 :smile_04: :smile_30:

引用:
原帖由 ivany 於 2008-2-26 11:52 AM 發表
我們同期, 啊啊!我現仍不知道公司什麼時候給我假期, 有機會三月去旅行, 可以一定join, 不過我跟ER20一樣, 都不是志在酒. :smile_30:
爭D唔記得你都係個兩日生日。

我係D台識既三個IVAN從來未試過係我眼前聚齊,唔知今次有無機會呢。

happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_27:

晚上推一推:smile_38:

引用:
原帖由 YCT666 於 2008-2-26 02:08 AM 發表
三少....我放左一次飛機仲可唔可以報名(之前飲醉左)...
你自己估下:smile_45:

3少 .... I COME I COME
HAPPY BIRTHDAY ...

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-21 09:14 AM 發表
日期:3月22號

地點:CP某老牌大場

酒水:每人自己預500(擺明狂劈,可能唔夠,總之埋單睇單)

女女:2-5-8(食幾多個自己諗)

酒店:238

行程:無定。。。自己搭車去CP中元街,我會事先話定你知 ...
謝謝師兄既邀請.......

距離3月22....尚有多,

實難確實有否時間過來

到時聯絡吧,會盡早回覆,見諒

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-26 07:23 PM 發表

爭D唔記得你都係個兩日生日。

我係D台識既三個IVAN從來未試過係我眼前聚齊,唔知今次有無機會呢。
要問ivan仔. 因日子尚有一段時間, 我好多兄弟也是三月生日, 真的要分身:smile_44:

推推:smile_38: :smile_38:

又多三位好友CONFIRM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆