上一頁下一頁
發新話題

三少HAPPY BIRTHDAY(聽日就係)

收藏  |  訂閱
245  8.8k

push push~

引用:
原帖由 boy778899 於 2008-2-21 04:41 PM 發表
3兄...多謝你預留位比我... ...
預祝生日快樂....你同你小2都...出入平安:smile_30: 長玩長有
記得預埋yan同賓仔:smile_44:
= =你地大家都對我咁好= =

我怕我會愛上你地= =

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-21 09:10 PM 發表

加左你名,你快D請假CONFIRM能否出席。
我好耐無見到我老闆啦= =

要等3月頭佢返...

= =3少,,,,,你地會玩幾日= =

我要準備多d銀彈= =

引用:
原帖由 soda1230 於 2008-2-21 11:58 PM 發表

我好耐無見到我老闆啦= =

要等3月頭佢返...

= =3少,,,,,你地會玩幾日= =

我要準備多d銀彈= =
我24號應該要開工,所以頂盡都只係禮拜五六兩晚。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-22 12:46 AM 發表

明白...

我月頭就知道黎唔黎到....

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-22 12:46 AM 發表

如果丘公子.....隨時連戰四日四夜:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cliffkit 於 2008-2-22 12:54 AM 發表

如果丘公子.....隨時連戰四日四夜:smile_30: :smile_30:
= =我可以3曰晚= =

我要玩返夠本= =

唔好意思3少...我個次冇去(前晚飲醉左)....sorry
祝你生日快樂~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 soda1230 於 2008-2-22 12:57 AM 發表

= =我可以3曰晚= =

我要玩返夠本= =
其實我都係3月生日...:smile_30: :smile_30:

不過我生日去左上海.....

所以復活節 一定玩番幾晚...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 cliffkit 於 2008-2-22 01:03 AM 發表

其實我都係3月生日...:smile_30: :smile_30:

不過我生日去左上海.....

所以復活節 一定玩番幾晚...:smile_13: :smile_13:
好...我地就咁決定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆