上一頁下一頁
發新話題

三少HAPPY BIRTHDAY(聽日就係)

收藏  |  訂閱
245  8.8k

引用:
原帖由 new_start 於 2008-2-22 01:58 AM 發表
生日快樂!!
唉...後備都不如:smile_39: , 我都明ke:smile_38:
你唔同我講,我點知你黎唔黎到。

數漏左你,唔好意思。

你知我情形啦,我會再confirm你:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-21 07:16 PM 發表

如果連你都黎到,就真係PERFECT喇。
:smile_30: ... 你知道我係 醉翁之意不在"酒" 架啦 :smile_44:

引用:
原帖由 ER20 於 2008-2-22 01:28 PM 發表
:smile_30: ... 你知道我係 醉翁之意不在"酒" 架啦 :smile_44:
我知,所以你更加要黎。

你而家已經係貴精不貴多,SZ仲要係無啖好食。

上個賴拜我都去行過入村,我仲以為自己去左JURASSIC PARK:smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-2-22 12:55 PM 發表
你知我情形啦,我會再confirm你:smile_30:
我知,只要你個晚唔係去得遠過長沙既地方。

你一定要黎:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-22 01:51 PM 發表

我知,所以你更加要黎。

你而家已經係貴精不貴多,SZ仲要係無啖好食。

上個賴拜我都去行過入村,我仲以為自己去左JURASSIC PARK:smile_30:
話時話,你有冇落紳士唱過 k :smile_41: 有朋友話你好棒場喎

引用:
原帖由 ER20 於 2008-2-22 01:58 PM 發表

話時話,你有冇落紳士唱過 k :smile_41: 有朋友話你好棒場喎   
咁耐以黎,我只係落過紳士一次咁大把。

不過彩都有個波友同我差唔多身型髮型,聽講佢就成日落去既。

認錯唔X出奇。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-22 02:01 PM 發表

咁耐以黎,我只係落過紳士一次咁大把。

不過彩都有個波友同我差唔多身型髮型,聽講佢就成日落去既。

認錯唔X出奇。
軟 / 硬件得吾得 (吾好同 cp 比 ...) :smile_41:

http://www23.188channel.com/redirect.php?tid=6507882&goto=lastpost#lastpost

回左句野慢慢睇

路过...推一推...顺便讲声 Happy Birthday!!

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-22 08:11 AM 發表

你唔同我講,我點知你黎唔黎到。

數漏左你,唔好意思。
三少,我終於回歸啦,好似你黎喎,未拜見過你,唔知今晚有無機會呢 等你啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆