三少HAPPY BIRTHDAY(聽日就係)

收藏  |  訂閱
7  8.9k

3兄...多謝你預留位比我... ...
預祝生日快樂....你同你小2都...出入平安:smile_30: 長玩長有
記得預埋yan同賓仔:smile_44:

引用:
原帖由 soda1230 於 2008-2-21 11:55 PM 發表

= =你地大家都對我咁好= =

我怕我會愛上你地= =
唔係你,我都識唔到幾個好岩傾的戰友...:smile_30:
你唔好愛上我呀....你愛雄C果D女好和:smile_13: ...

引用:
原帖由 cliffkit 於 2008-2-22 12:54 AM 發表

如果丘公子.....隨時連戰四日四夜:smile_30: :smile_30:
阿丘公子..仲係CP玩到抽唔到身:smile_39: ...真係登佢膽心:smile_13:

單身就係有尼個好處...你唔好學我好好地對條女:smile_38:
不過有時鬼鼠下都無況:smile_30: ...我唔會篤你架放心:smile_44:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-25 09:29 AM 發表
UPDATE左出席名單,各兄弟請從速報名CONFIRM。
3小..:smile_38: post內已有金榜題名的人...仲要報名咩?:smile_13: ..應該唔使報拉
仲有,果日星期六收工好夜,所以剛唔到上上去平湖..sorry..:smile_39:
不過果晚我就落左CP..成12點先到...因為有個媽咪{君x}特登call左架專車來皇崗接我:smile_30: ...
點解會甘..有內情,見面先講你知...:smile_44:

幫3少推推..順便講聲,當日多數去..不過都會提前打比你..唔敢甘快落實.廢事去唔到比你..小...:smile_40:

再推...3少果日我仲要開工..收工剛上來會好夜:smile_39: ..但盡量剛來..如果失約.請原諒:smile_13:
先祝生日快樂.....祝你{搵到淨到身體好}:smile_30:

ok...盡量剛來頂蛋糕...:smile_30: ....來唔到就一定請你食飯補數:smile_38:
引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-21 07:29 AM 發表

你盡量啦。。。做野緊要。。。。

希望切蛋糕之前見到你

前往最後回覆