上一頁下一頁
發新話題

三少HAPPY BIRTHDAY(聽日就係)

收藏  |  訂閱
85  8.9k

起身食早餐~~~~~~~~~

去完太子返黎,推一推。

引用:
原帖由 new_start 於 2008-3-2 10:50 PM 發表
咁開心去完太子, 我昨天至今天早上都在cp, 然後仲去埋沙灣。
回來又推一推:smile_38:
你去左CP唔打俾我:smile_22:

我係主場有間長房,我地邊個禮拜六去都唔驚無房:smile_44:

引用:
原帖由 new_start 於 2008-3-3 12:48 AM 發表
我上去點敢唔揾你, 但你無覆我:smile_40:
我記得。。。。你打過俾我。。。。。:smile_44:

我個陣同班台灣佬係太子劈到天昏地暗。:smile_30:

唔好意思 :smile_42:

引用:
原帖由 boy778899 於 2008-3-3 01:15 AM 發表
幫3少推推..順便講聲,當日多數去..不過都會提前打比你..唔敢甘快落實.廢事去唔到比你..小...:smile_40:
綠式名既,包括你,其實係多數都會去既。

只係等你地既FINAL CONFIRM

放工推~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-3-3 06:41 PM 發表

未放工都推一推先
花兄係咪今個禮拜六會去濃西飯局:smile_41:

聽講主角係POOR DADDY,兩位我都好想認識。:smile_13:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-3-3 06:47 PM 發表

差廿幾分咋:smile_40:推多d啦:smile_30:金銀花
哈哈~~~~~

我以前都做過繡花三架。

不過俾個臘鴨膠層做瓜左:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-3-3 06:50 PM 發表

今個星期六你去到見唔倒人唔好哎喎:smile_30:
其實早兩個禮拜六我都話左去,但係突然有D事去唔到。

今個禮拜六我都想去,如果唔見人既咪返屋企囉。

佢地食飯個度同我屋企只係一程綠頂既距離。

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-3-3 06:55 PM 發表

好似唔係呢個星期,係下星期喎,我small potato一名,daddy先係大人物 有興趣pm比胡so佬
咦。。。。。係WOR。。。。。下個禮拜六。

就當係俾去唔到我CP個生日會既個班請我食餐生日飯囉。:smile_30:

你講既胡so佬係3D,KO定係CEO:smile_41:

CEO唔識亦都未見過,佢地另外個班含政委員就見過晒。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆