上一頁下一頁
發新話題

29 FEB 星期五 Richy Party (歡迎各位報名)

收藏  |  訂閱
70  1.8k

引用:
原帖由 coolam 於 2008-2-27 03:20 PM 發表
29 FEB 星期五 Richy Party (歡迎各位報名)

日期:2月29日星期五晚
地點: Richy
時間: 11點開始
費用: A/A - 先收RMB$450

各位相識的朋友,有我香港電話就打俾我confirm.

新手想Join團~~冇問題~~ ...
coolam哥,話明新手點PM你呀,咪玩啦:smile_39:

引用:
原帖由 outbox 於 2008-2-28 13:26 發表

coolam哥,話明新手點PM你呀,咪玩啦:smile_39:
咁你而家開始回多d貼~回多廿幾個夠五十分咪可以PM囉:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-2-28 01:40 PM 發表
咁你而家開始回多d貼~回多廿幾個夠五十分咪可以PM囉:smile_30:
而家唔知咩料比人扣左1分3分咁...:smile_39:

呃一分先:smile_43:

推返上去:smile_43:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-2-28 10:57 AM 發表
THANKS FOR ALL SUPPORT~~
大家快D打俾我報名, ~~~
位置有限~~HAAA~~^^~~
richy richy~~~

引用:
原帖由 coolam 於 2008-2-28 10:57 AM 發表
THANKS FOR ALL SUPPORT~~
大家快D打俾我報名, ~~~
位置有限~~HAAA~~^^~~
call yr hk sister go richy on fri la, she so funny

引用:
原帖由 singalong 於 2008-2-28 03:54 PM 發表
call yr hk sister go richy on fri la, she so funny
Coolam有sister, 我真係好d興趣喎:smile_13:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-2-27 03:20 PM 發表

日期:2月29日星期五晚
地點: Richy
時間: 11點開始
費用: A/A - 先收RMB$450

各位相識的朋友,有我香港電話就打俾我confirm.

新手想Join團~~冇問題~~ ...
甘我算唔算行出街俾人話阻街果d呀:smile_38: :smile_38:

引用:

靚仔(要求好低,行出街唔會俾人鬧阻街就得啦)
有錢(我Richy玩親就要500一晚,有時包底就唔好計啦)
有時間 (冇時間, 我幫你唔到啦)
自動識女仔(我地次次落去都希望識到d新靚女, 所以唔一定會叫d相識靚女一起玩的!!!!)
我行出街會影響市容,冇錢,又怕醜,所以join唔到你團:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆