上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
791  10.8k

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:03 PM 發表

話就話12點.....可能會早d呢....
年年都有d問題ge~~~
好明顯有人玩野啦:smile_22:
唉~咁又唔知呀~
不過真係唔知邊個決定要我囉~唉~
咁我覺得唔會係一個o既決定o既~
一定有人打下針~

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:03 PM 發表

hello 雀嫂嫂 早早......................晨:smile_38:
台灣d妹妹都幾ok:smile_47:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:04 PM 發表

台灣d妹妹都幾ok:smile_47:
幾時再去一轉,返正2個鐘機, 好近
比去sunday 耐小小啫:smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-3-8 12:04 PM 發表

唉~咁又唔知呀~
不過真係唔知邊個決定要我囉~唉~
咁我覺得唔會係一個o既決定o既~
一定有人打下針~
咁好簡單ja.....你睇吓聽日除咗你放假之外
仲有邊個放你咪知囉:smile_45:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:05 PM 發表

幾時再去一轉,返正2個鐘機, 好近
比去sunday 耐小小啫:smile_30:
係一個鐘機ja........

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-3-8 11:56 AM 發表

好丫~到時等你表演呀下!!!
我驚你到時唔著呀!
所以我拎定多條去俾你~到時如果你唔著
我就會幫你著咖喇!!!放心:smile_30:
等我今日著條低腰褲去先...:smile_40:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:07 PM 發表

都唔駛tim呀...我之前去..上左一陣機..食個飛機餐..d空姐執埋野....飲杯野已經準備落機喇:smile_27:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:07 PM 發表

wa.......一個鐘,真係同去sunday 1樣時間wow:smile_30:

你去邊間bar?係台北嗎?

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-8 12:06 PM 發表

咁好簡單ja.....你睇吓聽日除咗你放假之外
仲有邊個放你咪知囉:smile_45:
心裡有數啦梗係

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-8 12:07 PM 發表

等我今日著條低腰褲去先...:smile_40:
你係先好講呀你!!
唔好到時又唔出現呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆