上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
791  10.8k

終於有時間出現下:smile_27:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 03:58 PM 發表

知唔知點人去晒邊呀?? 個post 放左一個星期都係得兩頁既??
破晒紀錄~~
我都唔O係度嘛~~
你地又少上黎...係少D架喇~~:smile_39:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-7 04:33 PM 發表

已經返咗o黎lu~~~
台灣超多辣妹:smile_47:
睇到流晒口水呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-7 04:35 PM 發表

甘你又有冇掛住我先:smile_13:
當然有啦~~有埋你地一齊去就更加好喇~~:smile_13:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 04:40 PM 發表

good~~
我前晚都o係日本返黎呀....不過我發現條街冇乜靚女,
可能所有靚女都去晒拍av :smile_39:
哈哈~~~多數好野都去左拍AV架啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 04:46 PM 發表

really?? 係咪制服o個間呀?
係呀....護士O個間呀~~~:smile_38:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-7 06:13 PM 發表
halo everyone long time no see
你幾時返黎我地呢個大家庭呀~~:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-3-8 12:15 AM 發表

聽晚都係露台房...仲要開兩間....聽晚見...

ps.搵d正歌黎打先
我都唔知預唔預備得切d歌呀~~:smile_27:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-8 01:09 AM 發表
PUSH TO TOP PAGE

let dance

啞晒囉 雀雀唔理我啦 星期六有三個人會來
我唔係唔理你呀~~~
你上上下網cut左line...上唔返咋~~~:smile_27:
okok....打比我就ok喇~~~

引用:
原帖由 女人湯丸 於 2008-3-8 08:30 AM 發表
團長, 我都想去, 新人一名, pm不到你, 可否留聯絡方法?
你覆我d post先...夠50分pm我....
o係度唔方便留聯絡方法...真係唔好意思~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆