上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
791  10.8k

今個星期有人想去話左比我聽先.....
等我可以計下有幾多人...開唔開得成呀~~
如果唔夠人的話...我會休息一個星期呀~~:smile_38:

good morning all~~~

引用:
原帖由 <i>我個女叫布甸</i> 於 2008-3-26 11:19 AM 發表<br />
如果唔夠人的話...我會休息一個星期呀~~
Me me me me .......................cant go..
i will be in 珠海 = =

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-26 11:07 AM 發表

哈哈~~~結果冇人WIN~~~
個個都冇玩~~:smile_30:
早知我參加喇...咪跳1分鐘都羸...:smile_30:  得一個參賽者...:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-26 11:19 AM 發表
如果唔夠人的話...我會休息一個星期呀~~:smile_38:
我去我去我去   :smile_40:

冇人參加
仲之我去啦 冇人爭自動獲勝:smile_30:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-3-26 11:51 AM 發表

Me me me me .......................cant go..
i will be in 珠海 = =
去唔到唔使話我知BOR輝輝~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-26 11:59 AM 發表

早知我參加喇...咪跳1分鐘都羸...:smile_30:  得一個參賽者...:smile_40:
哈哈~~~~真係求其一個都有得贏呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-26 12:00 PM 發表

我去我去我去   :smile_40:
我MARK抵先~~~

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-3-26 12:08 PM 發表
冇人參加
仲之我去啦 冇人爭自動獲勝:smile_30:
我都話架啦~~~
個個都可能係大熱呀~~~

最大熱O個兩個都唔O係度~~~
真係估唔到呀~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆