0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
15  10.8k

撐硬雀爺....必到呀!!!!

一定蒲頭~~~LET DANCE

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 04:40 PM 發表

good~~
我前晚都o係日本返黎呀....不過我發現條街冇乜靚女,
可能所有靚女都去晒拍av :smile_39:
我地0係度既只係最靚果d....

大部份既日本妹都.....:smile_27:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-7 03:49 PM 發表

你聽晚join 阿雀??:smile_40:
未知..度緊

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-7 08:31 PM 發表

我去左台灣尋日先返咋~~:smile_38:
聽晚都係露台房...仲要開兩間....聽晚見...

ps.搵d正歌黎打先

推推雀爺派對先....

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-3-11 07:47 PM 發表

hi天哥~~:smile_38:
進爺....幾時介紹D妹妹俾我呀:smile_30:

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-3-11 07:57 PM 發表

哈哈~
我邊度夠天哥咁多妹妹Y~
你介紹比我至真 !

復活節開幾晚???
SORRY...我從來都沒有妹....而且0係我條女相識滿天下..我0係新地跟本冇機會偷食:smile_27:

真係要你介紹下我先得嫁..唉~

復活節0係香港有野搞..淨係會開一晚

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-3-11 08:04 PM 發表

下~真係要我介紹??
唔係....天哥講笑ja ??
我自己都無女.......:smile_39:

聽講你地話係深圳bar有好多美女嗎???
唉..我都係溝唔到女既可憐虫....:smile_39:

係超多...得閒去及下囉

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-12 01:29 PM 發表

有老婆就唔使溝女啦~~~:smile_30:
係喇..專一雀:smile_30:

前往最後回覆