0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
36  10.8k

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-17 11:49 AM 發表
各位早晨......:smile_40:
旦旦.....可唔可以幫我問吓威尼斯人hotel package for one night幾錢!
可能月尾去....
去mc甘開心....

上次本身去最後去唔成:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 11:59 AM 發表

oh~~~

我地會上cp lo~
哦...甘應該都會上一日既...

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-17 12:01 PM 發表

:smile_14: 原來你冇去到...........
冇呀....我聽朋友仔講o的package好平......o的房又靚
咪想一家人試吓囉~~~~
系woo

唔好提tim牙

本身會去埋珠海架麻

諗返個日就激死我啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-3-17 01:17 PM 發表

唔好咁嬲啦

都過左去lu

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 02:33 PM 發表

係呀....要上啦~~我有野比你地兩公婆呀~~:smile_38:
多唔多既先~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 02:52 PM 發表

唔多......普通野黎ja~~不過係搞笑d lo~~:smile_30:
有幾搞笑牙:smile_41: 玩既:smile_41: 食既:smile_41: 睇既:smile_41: 擺既:smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-17 03:02 PM 發表

你頂我....你為左依個趴地而頂我.....你變左喇...  你以前都唔係咁既...
(話事話...邊個係歷 ...
船長你都唔識:smile_45:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 03:06 PM 發表

食o既~~~
食又點解會好得意???

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 03:09 PM 發表

係呀....而家歷高都係一個正正中中o既船長呀~~~:smile_30:
仲系一個資深船長tim

仲有3個字收工 gd:smile_40:

前往最後回覆