上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
47  10.8k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-15 11:31 AM 發表

hello...火山~~
今日去邊玩呀
早晨呀~署長~
今日冇地方去呀~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-15 11:37 AM 發表

留o係屋企~~:smile_14:
我都未知呀!可能掛~而加時間尚早~都諗唔到夜d去邊呀~
署長今晚你去cp呀?

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-15 11:54 AM 發表

今晚上cp呀~~
而家亞旦又話唔去~~:smile_13:
少左個人咁~~:smile_27:
你去佢都應該去架~佢可能以為你唔去呀~你打俾佢~佢實去喇!!!:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-15 12:06 PM 發表

其實係因為你唔去..我先唔去...:smile_30:  (賴落第2個度先)
作死呀~你~:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-15 12:09 PM 發表

沒有你..在新地的世界又如何..:smile_39:                         :smile_30:
我想死呀~:smile_42:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-15 12:32 PM 發表

唔準           你死了..我重有何生存意義..                                            htt ...
咁我暈喇!!!:smile_27:

尋人>>>馬交旦~去咗邊呀?:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-18 10:04 AM 發表

:smile_45:       唔駛尋人呀....我咪係度囉  :smile_27:
可愛旦豬豬:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-18 10:07 AM 發表

:smile_14:.... 你今日發生咩事...有咩唔開心記住講出黎..唔好收埋收埋...:smile_27:   Help~~~~
咩jar~咁叫你親切d都唔得咩~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-18 10:10 AM 發表

得得...覺得突然之碼....平時只有我咁叫人....好少人咁叫我碼 :smile_13:                           :smile_30:
你復活節去唔去cp呀?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆