上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
48  10.8k

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:10 PM 發表

wa.......一個鐘,真係同去sunday 1樣時間wow:smile_30:

你去邊間bar?係台北嗎?
係呀~~~~台北"LAVA"
D音樂就唔O岩我聽......
但D人玩得好投入......
其中有一個環節就係D女O係台上面跳
一路跳....一路除BAR帶......:smile_47:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-8 12:10 PM 發表

都唔駛tim呀...我之前去..上左一陣機..食個飛機餐..d空姐執埋野....飲杯野已經準備落機喇:smile_27:
係喎~~~話就話個半鐘....
一個鐘就到LU~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-3-8 12:15 PM 發表

心裡有數啦梗係
我都知.......個條女.....
遲吓佢就知~~~~:smile_34:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-3-8 12:20 PM 發表

講起我都興奮~

不過如果齊章d再去一定好玩好多
總之....我O係間DISCO裡面就好掛住你兩個啦~~~~

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:21 PM 發表

有無除晒先 ?:smile_30:

any photo?:smile_13:
NO......裡面唔比影相~~~~
就係冇除哂先好睇.......
D女女係一路遮住胸部....一路跳.....
直到音樂停為止.....完全冇不良成份

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:24 PM 發表
之前識個台灣婆, 佢話d 台妹好熱情,身材好. 又迁就得人, 踩到港女一文不值:smile_39:
仲話見你靚仔係街真係會主動里識你,

有無甘架事發生先?
佢地真係好辣O架......D衣著啦.....行為啦......
無論肥瘦都係短裙仔.....高跟鞋......:smile_34:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-8 12:36 PM 發表

死囉,雀雀有無把持不住甘呀?:smile_30::smile_30:
唔好話佢啦......
我都睇到流哂口水........仲有D自卑:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-8 12:39 PM 發表

冇不良成份唔岩我...:smile_40:
你幾時有假可以一齊去呀.......

d 人唔見哂ge......:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 02:50 PM 發表

我o係度~~~:smile_40:
得你同我ja......
逢星期一都係咁:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆