上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
48  10.8k

~~~THE ROCK~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:11 PM 發表

今日都還好...唔係要出去跳茶舞...
唔係又冇晒人架喇~
你跳完返O黎啦~~~~:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:12 PM 發表

做咩the rock呀????:smile_41:
引你應吓我囉~~~~成功咗:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:15 PM 發表

重有我呀~~~~呀嫂€~~:smile_38:
HI....旦旦......你女朋友呢

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-10 03:27 PM 發表

佢大左喇......睇唔到你呀~~~:smile_30:
你就大咗:smile_22: 我去咗接女放學JA:smile_34:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:30 PM 發表

大左...咁嚴重........:smile_27:
你咪聽佢講啦~~~~大咗果個係佢呀:smile_34:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:47 PM 發表

唉......:smile_27:  我都估到你會咁講...:smile_45:
講吓啫......唔講邊有得笑呀:smile_13:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-3-10 03:59 PM 發表

亞嫂 你好呀
你好.....做咩果日咁早走呀~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-10 03:52 PM 發表

一d都唔好笑   其實係我仁慈....放生... :smile_34:  (嗚嗚)
好彩你放生佢JA:smile_44:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-3-10 04:12 PM 發表

突然好眼訓咪早D走羅
呵呵 反正星期日要返落去
明白哂......我仲以為你覺得悶TIM!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆