49 12345
上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
48  10.8k

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-3-10 04:19 PM 發表

今日條腰仲孫孫地  連玩2星期 有D唔掂
哈哈 我老啦
大家咁話啦......我同你差唔多
訓幾多都唔夠!

各位早晨......:smile_40:
旦旦.....可唔可以幫我問吓威尼斯人hotel package for one night幾錢!
可能月尾去....

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-17 11:52 AM 發表

去mc甘開心....

上次本身去最後去唔成:smile_39:
:smile_14: 原來你冇去到...........
冇呀....我聽朋友仔講o的package好平......o的房又靚
咪想一家人試吓囉~~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 12:00 PM 發表

早晨呀.....老婆~~~:smile_40:
旦旦冇應我:smile_13: 不如你問佢啦.....佢愛你多D:smile_13:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-17 12:27 PM 發表
早晨~亞嫂
早呀~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-17 12:29 PM 發表

SOR呀...頭先忙緊...唔係唔應你呀  :smile_27:  雖然你係我情敵...但係我都會幫你架碼 :smile_30:
我盡量幫你問問...但係點解你唔去港澳碼頭問下呢... 我幫你問..都拎唔到咩令價位架WO :smile_13:
不過我都 ...
唔係呀.....其實係我都上網搵過.....
不過要打電話去問detail woo
我諗住你o係果邊會方便打去問吖嗎:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-17 12:31 PM 發表

佢係你姊妹呀~~:smile_30:
你預係29號啦~~~
星期6黎架~~:smile_38:
but~~~剛剛有人約我去玩weakboard tim~~~~:smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-17 01:10 PM 發表

系woo

唔好提tim牙

本身會去埋珠海架麻

諗返個日就激死我啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:
唔好咁嬲啦

好快咁推一下....又要去做野lu~~~~:smile_43:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆