41 12345
上一頁下一頁
發新話題

清潔私處,各施各法(歡迎會員分享,供其他會員參考)

收藏  |  訂閱
40  8.7k

清潔私處,各施各法(歡迎會員分享,供其他會員參考)

引用:

大家清潔私處的習慣是如何的呢?

有些人總會為清潔私處而煩惱,害怕把私處弄傷。

不論男生或女生,都來分享一下自己的清潔方法吧。

男生分享時請用藍色(Blue)填寫,

女生分享時請用紅色(Red)填寫

其他發問、討論的回覆則不受規限。

每則 20 字以上的分享可獲[評分 +10]

好易姐...
通常我都係反開包皮..
查鹼液,之後用濕毛巾中力抹囉.
之後就搵水沖..咁囉.

樓主開e個題目真好

我以前都弄傷過下面(即係條野另後 後面係咪有個跟連住龜頭和包皮) 果僚野好有彈性  我試過大力推包皮整傷左(因我包皮過長 要一定反出來先洗到 上之就係因反得大力得濟 弄傷左 但過幾日就好番了)

我通常都將包皮反出來 將舍龜頭整過露出來 之後林小小又唔熱又唔凍既水 林左之後在 用沐浴路(查)哂成個龜頭 總之成條野查哂佢 之後在用又唔熱又唔凍既水洗番好佢 搞掂了...

其實我有野問:

我之前沖涼反完出來後 之後洗啦  之後我用手擦個龜頭 擦左幾分鍾 之後我龜頭好似敏感咁 一忽忽紅紅地咁 <-------- 大家有冇試過呀     之後睇左e生話冇野的  正常:smile_38:

引用:
原帖由 黃王皇 於 2008-3-10 08:57 PM 發表

我之前沖涼反完出來後 之後洗啦  之後我用手擦個龜頭 擦左幾分鍾 之後我龜頭好似敏感咁 一忽忽紅紅地咁 <-------- 大家有冇試過呀     之後睇左e生話冇野的  正常
試過,我諗同過度用力擦洗皮膚嘅情況一樣掛,不太清楚:smile_13:

回覆 #1 邱.比利 的帖子

落左鹼液先~用手擦下佢~跟住用花灑直接淋佢十零秒~到而家我我頭都未見有過事~
不過水溫要適中~如果中意可以用凍水~爽d~暖水會舒服d

我會將包皮完全翻開,
先同花灑沖一下肚臍對下個位,
因為太強既水直接沖頭頭好易整親,
再用較滋潤既soap每度都捽下佢,
由其是係旁邊有條好似根咁既野兩邊有個好隱藏下既角位,
好易漬埋d污糟野,
然後再用花灑肚臍位,
我由頭到尾都唔會直接用水沖頭頭,
唔小心整親就唔好啦

我一開始會用花灑淋下佢先,,跟住反出黎,,
再用強勁既水力沖下佢,,之後用沐浴露係咁捽,,
捽到乾淨哂之後(到呢個時侯通常超多泡泡),,
跟住再用強勁既水力沖走哂D泡,,
確定無哂泡之後就攪掂啦~~

每晚沖涼時,總要用多泡沫性或潤滑性的沖涼液,係甘照向細佬成條野查落去.
係甘劣,
係甘劣,
劣到起曬泡,仲好爽甘.
跟住洗番清潔,必要時落小小潤膚油.

我先確定包皮係完全反開﹐否則用手反開佢﹐再用花灑淋溫水﹐把皂液放於掌心捽到起泡﹐搽落龜頭﹑成條陰莖及陰囊﹐用輕柔力度又搽又捽﹐之後用拇指及食指圍一圓圈套於龜頭與包皮間的溝﹐旋轉地捽(這時好鬼舒服)﹐繼而再上下套弄﹐但此時要保持包皮係仍然完全反開﹐最後用溫水沖乾淨。

其實點先可以反開包皮,我唔係好識
我平時都只係用清水沖下就算
引用:
如非分享,無需使用藍色,謝謝

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆