清潔私處,各施各法(歡迎會員分享,供其他會員參考)

收藏  |  訂閱
7  8.7k

清潔私處,各施各法(歡迎會員分享,供其他會員參考)

引用:

大家清潔私處的習慣是如何的呢?

有些人總會為清潔私處而煩惱,害怕把私處弄傷。

不論男生或女生,都來分享一下自己的清潔方法吧。

男生分享時請用藍色(Blue)填寫,

女生分享時請用紅色(Red)填寫

其他發問、討論的回覆則不受規限。

每則 20 字以上的分享可獲[評分 +10]

引用:
原帖由 黃王皇 於 2008-3-10 08:57 PM 發表

我之前沖涼反完出來後 之後洗啦  之後我用手擦個龜頭 擦左幾分鍾 之後我龜頭好似敏感咁 一忽忽紅紅地咁 <-------- 大家有冇試過呀     之後睇左e生話冇野的  正常
試過,我諗同過度用力擦洗皮膚嘅情況一樣掛,不太清楚:smile_13:

引用:
原帖由 yuyukkwan 於 2008-3-13 09:49 PM 發表
其實點先可以反開包皮,我唔係好識
我平時都只係用清水沖下就算

你多大了,如果有參加過學生保健,應該會有人幫你檢查同教你反,
我第一次反是女醫生教的:smile_13:

引用:
原帖由 w4321w 於 2008-3-18 06:25 PM 發表
.........畄‧畭時......反起包皮洗下個龜頭下既凹位.....OK

80%清潔

來源   :  收音機(商台)
看到有亂碼,能不能修改一下:smile_27:

引用:
原帖由 Pf0r_pan 於 2008-3-22 09:06 PM 發表
請問大家點洗春袋 春袋太林 好難洗.:smile_27:
我只係輕輕用沖涼液擦下 但係d老泥就洗唔到.:smile_27:
我都係搓下佢:smile_13:

引用:
原帖由 alexwg 於 2008-3-25 07:55 PM 發表
我反開包皮,洗龜頭戈陣好q痛,e+吾x(咁)洗,有無人知點解會這樣!!!!!!!!!!!!
慢慢就會唔痛

回覆 #32 alexwg 的帖子

小心發炎、細菌滋生:smile_27:

回覆 #31 hei1234 的帖子

係唔係肉?

前往最後回覆