上一頁下一頁
發新話題

~22/03~姣婆@爛腳同盟~專享超級優惠~姣婆村祠堂之旅(CLUBBING 團)~已完滿結朿~

收藏  |  訂閱
369  6.0k

引用:
原帖由 wuchiming 於 2008-3-23 08:57 PM 發表

弊在佢係台灣d台人:smile_27: ~~~~~
所以唔好亂講野呀:smile_42: ~~~~
this world have one thing call "steal jump"......咁佢應該唔明啦:smile_30:

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:59 PM 發表

this world have one thing call "steal jump"......咁佢應該唔明啦:smile_30:
佢做旅行社架  你話呢:smile_39: ~~~?

引用:
原帖由 wuchiming 於 2008-3-23 09:00 PM 發表

佢做旅行社架  你話呢:smile_39: ~~~?
ok......咁用pm功能啦:smile_44:

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 09:01 PM 發表

ok......咁用pm功能啦:smile_44:
哈哈  不過我又冇左上去玩果種癮 ~~~~~
不過間唔中都想上去dup骨 ~~~~
你明啦:smile_04: ~~~~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:26 PM 發表
村長已經連續四日系上面發姣啦:smile_30:,由星期四姣到今日都仲未返落黎:smile_30:
佢老婆仔係上面呀
冇計啦
哈哈

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-3-23 09:16 PM 發表

佢老婆仔係上面呀
冇計啦
哈哈
sam哥冇上去威咩 ~~~?

引用:
原帖由 wuchiming 於 2008-3-23 09:21 PM 發表

sam哥冇上去威咩 ~~~?
我都想上去玩呀
但我依家係公司返緊工呀
放24:00
而且我昨晚玩了
今日又要返工
訓得3個鐘
依家好鬼累呀

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-3-23 10:15 PM 發表

我都想上去玩呀
但我依家係公司返緊工呀
放24:00
而且我昨晚玩了
今日又要返工
訓得3個鐘
依家好鬼累呀
too bad:smile_39: ~~~~~

回港推推:smile_27: :smile_42:

你第就玩得開心啦.....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題