上一頁下一頁
發新話題

~22/03~姣婆@爛腳同盟~專享超級優惠~姣婆村祠堂之旅(CLUBBING 團)~已完滿結朿~

收藏  |  訂閱
369  6.0k

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-24 10:16 PM 發表

下次有機會飲過
估唔到你有命返落黎喎....:smile_30:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-3-24 10:58 PM 發表

喂喂喂:smile_38:幾時再同我玩單挑呀:smile_45:呢次我無再去半個鍾洗手間呀:smile_30:但妳做咩走呀:smile_22:下次玩輸左唔比走呀:smile_22:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-3-24 10:58 PM 發表

你估我係你咁屎咩:smile_45:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-25 09:03 AM 發表

蒲左幾日,依家勁眼訓,又喉嚨發炎:smile_27:

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-25 04:36 PM 發表

咁就食粒得果頂啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-25 05:05 PM 發表

咁就食粒得果頂啦:smile_30: :smile_30:
村長快d開團啦:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-3-25 05:49 AM 發表

喂喂喂:smile_38:幾時再同我玩單挑呀:smile_45:呢次我無再去半個鍾洗手間呀:smile_30:但妳做咩走呀:smile_22:下次玩輸左唔比走呀:smile_22:
我要準備返新工....:smile_13:
好驚適應唔到...:smile_27:
都打醒十二分精神...:smile_30:
村長走我咪跟大家走...:smile_45:
如果唔係我驚我有危險呀.....:smile_22:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-25 09:03 AM 發表

咁又係...:smile_39:
我都話你係蒲精....:smile_27:
你上次又唔認....:smile_22:

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-25 04:36 PM 發表

喉嚨發炎咁少事
我咳左3日, 肺都luck
今日睇醫生原來係氣管發炎....
呢兩日好似燒燒地好暈 :smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 svantlccg 於 2008-3-25 09:39 PM 發表

喉嚨發炎咁少事
我咳左3日, 肺都luck
今日睇醫生原來係氣管發炎....
呢兩日好似燒燒地好暈 :smile_27::smile_27::smile_27:
吓......咁你就要好好抖下啦,d女女就等我溝啦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆