~22/03~姣婆@爛腳同盟~專享超級優惠~姣婆村祠堂之旅(CLUBBING 團)~已完滿結朿~

收藏  |  訂閱
10  6.0k

第四:smile_30: ~~~~~

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-17 10:41 PM 發表

山雞哥哥你最近死左去邊呀:smile_22: :smile_22: :smile_22:
都係香港 ~~~~~
溝咗個台灣妹 ~~~~~
不過...以後唔可以浦咁多啦:smile_27: ~~~~~
最緊要就係....佢都係D台人:smile_39: ~~~~
想偷跳都唔得:smile_27: ~~~~~

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-3-17 10:43 PM 發表

你好似第六啦喎
是鬼但啦:smile_30: ~~~~~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:26 PM 發表
村長已經連續四日系上面發姣啦:smile_30:,由星期四姣到今日都仲未返落黎:smile_30:
你又唔去發姣:smile_41: :smile_30: ~~~~~?
好耐冇見喎 ~~~~~~~

狂派副首領:smile_30: ~~~~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:35 PM 發表

你老味,一見到我就串串貢:smile_22:
我前兩日都有去玩,玩到今朝先返黎
以後我都會盡量留系香港消費,到時call你啦:smile_34:
衰鬼...你地幾兄弟冇哂影嘅  搞乜:smile_41: ~~~~?
尤其姣婆DICK  好耐唔見佢啦~~~~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:47 PM 發表

佢地幾只衰野都沉晒船啦:smile_30: 我就間中上去姣下:smile_30:
估到啦:smile_30: ~~~~
我而家上大陸要批文:smile_42: ~~~~~
隻虎好痴身:smile_39: ~~~~~
所以上去真係唔使叫我:smile_39: ~~~~~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:55 PM 發表

呢個世界有樣野叫做『偷跳』的:smile_44:
弊在佢係台灣d台人:smile_27: ~~~~~
所以唔好亂講野呀:smile_42: ~~~~

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 08:59 PM 發表

this world have one thing call "steal jump"......咁佢應該唔明啦:smile_30:
佢做旅行社架  你話呢:smile_39: ~~~?

引用:
原帖由 ~夜遊大師~ 於 2008-3-23 09:01 PM 發表

ok......咁用pm功能啦:smile_44:
哈哈  不過我又冇左上去玩果種癮 ~~~~~
不過間唔中都想上去dup骨 ~~~~
你明啦:smile_04: ~~~~

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-3-23 09:16 PM 發表

佢老婆仔係上面呀
冇計啦
哈哈
sam哥冇上去威咩 ~~~?

前往最後回覆