上一頁下一頁
發新話題

~22/03~姣婆@爛腳同盟~專享超級優惠~姣婆村祠堂之旅(CLUBBING 團)~已完滿結朿~

收藏  |  訂閱
46  6.0k

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-18 09:15 AM 發表
返工:smile_43:
又話返工....點解仲起度呀:smile_38:

引用:
原帖由 gucci0827 於 2008-3-18 10:28 AM 發表
我.唔.去!:smile_38: :smile_38:
貓貓你就怏比人扣分喇:smile_38:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 10:43 AM 發表

咩問題啊...:smile_41:
你早排有冇比人扣分呀:smile_38:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 11:01 AM 發表

有啊.......平時都係咁架啦......無啦啦比人扣左分.....好在我分多:smile_34:
我同你同一日比条粉‧皮督背一脊呀,
我今曰先至知係邊9個粉皮:smile_22:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 11:01 AM 發表

有啊.......平時都係咁架啦......無啦啦比人扣左分.....好在我分多:smile_34:
仲有貓'貓都比條粉皮督咗野,唔知督唔督得入:smile_22: ,
條臭9連爛腳都唔放過....正西人:smile_45:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 11:06 AM 發表

係邊個7頭皮:smile_22:
條粉皮叫龍x呢,個大頭貼有個籃色公仔頭漂漂吓,
好似好能有型果個呀.....知唔知呀.....:smile_38: ,
佢仲好多分添,原來督返黎,
真冇銀用:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-18 11:12 AM 發表
推:smile_34:
Mic Mic我好銀慘、呀:smile_38: :smile_13:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 11:11 AM 發表

正一仆街呢.....咪比我知係邊個即刻叫村長做野:smile_22:
你去頭版9叔道睇吓喇:smile_38: ,
應該起第3版就見到喇:smile_22: ,
專做25西呀:smile_22:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 11:11 AM 發表

正一仆街呢.....咪比我知係邊個即刻叫村長做野:smile_22:
貓貓就好似起第17版就榜上有名:smile_22:

引用:
原帖由 SIMONWMK 於 2008-3-18 11:49 AM 發表

見到啦......呢d咪要捉去打把果d洛:smile_22:
以後留番d老芝/BL樽比條西人慢慢嘆啊.....:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆