3月20及21日 (星期四 & 五) 火花Clubbing團

收藏  |  訂閱
9  3.3k

第三:smile_30: ~~~~

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-17 10:42 PM 發表

仆街又呃分:smile_22:
又呃多分先:smile_30: ~~~~~

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-17 10:45 PM 發表

點呀,最近係邊度威呀~~~~~~~~~
香港...唉...以後上大陸要入紙呀:smile_27: ~~~~~

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-17 10:50 PM 發表

吓,又俾港女困住呀:smile_41:
港女都冇問題  可以帶埋一齊去:smile_39: ~~~~~
係台灣呀:smile_42: ~~~
佢下個月來香港搵我 ~~~~~

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-17 10:53 PM 發表

吓~~~~~~~~~~~~~到底系邊道識架:smile_41:
係香港台識架  以後唔好亂講野呀:smile_44: ~~~~~
佢有a/c架:smile_39: .......
上星期我偷跳  我自己大大地同佢招供:smile_39: ~~~~
以後將會更加嚴密監察:smile_27: ~~~~~~

引用:
原帖由 仆街番茄 於 2008-3-17 11:00 PM 發表

哈哈,咁你就要乖乖啦:smile_42:
佢下個月來搵我 ~~~~~
上次果劑爭啲收皮   好彩茶姐佢地幫下口咋:smile_42: ~~~~~

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2008-3-18 10:08 PM 發表

咁大劑.....................
兩杯Bule girl都仲可以
老茄:smile_38: ~~~~

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2008-3-18 10:11 PM 發表

:smile_38: :smile_38: 雞雞~~~~~~~~long time no see
呢個場新開架:smile_41: ~~~?
真係好耐冇見 ~~~~

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2008-3-18 10:14 PM 發表

係呀~~~~~~~~~~~~
呢期都係香港玩呀?有無去club pp玩
呢個星期六去~~~~
間場好死貴呀:smile_27: ~~~~
15000十17%.....
30人  每人500:smile_27: ~~~~~~

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2008-3-18 10:21 PM 發表

生意好~~~~~~無計
鬼叫九龍冇乜場咩:smile_39: ~~~~

前往最後回覆