上一頁下一頁
發新話題

sam組-3月29日(六)我們在一起-火花酒吧 clubbing團(有相)+吹水

收藏  |  訂閱
184  5.4k

sam組-3月29日(六)我們在一起-火花酒吧 clubbing團(有相)+吹水

上次richy團大家都玩得好開心!大家都有女女一起玩,而且仲要12個女女對6 c兄,好在我轉到張大sofa,唔係真係要坐地下了!而且仲要人人$400,唔洗再夾都可以玩到4點幾!超抵....當然緊係有特別事出現先得啦....大家睇report就知:
http://www5.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=6275202&extra=&page=1
而今個星期唔搞richy住,因為火花依家好抵玩,平平地溝女都幾好....如果岩就一起玩!識下新朋友仔啦!
溝女團團長:Sam
時間:3月29日星期6晚上22:30開始
地點:火花酒吧:smile_40: (中興路昇日酒店地下)
幾錢:$350人仔
人數:5-10人(一定開sofa玩)
報名方法~打電話比我或P M 留低電話:smile_40:
放飛機者:smile_22: 將受到xyz....同black list:smile_44:

*截止時間~3月29日21:00

團友須知~1)此團謝絕黄賭毒
              2)請小心保管財物

3)自行介女
              4)唔飲得者,切勿激動
              5)二五仔,殺無赦
              6)人到請自行付款

我之前開party既相會後加上去,等咁多位c兄看看,大把靚女等住我地溝,如果你地溝唔到,我幫你地手,哈哈!

07年12月1日yellow酒吧party

07年9月15日amari酒吧的生日party+其他唔記得左日子既party相

[
img]http://farm3.static.flickr.com/2192/2186580787_7bf1dce932.jpg?v=0[/img]

:smile_38: 第一!!

頂你一頂,,,,,,,,,

推唔推好呀:smile_13:

sam又開團~我又推一推先~:smile_40:

入黎推推先:smile_38::smile_38::smile_38:

推推推:smile_30:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-3-18 02:04 AM 發表
推推推:smile_30:
吊你:smile_22:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-18 02:05 AM 發表

吊你:smile_22:
唔比你吊....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆