上一頁下一頁
發新話題

3月21日(五)復活節沙灣仁K之旅(報名處)

收藏  |  訂閱
99  2.4k

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-19 10:53 PM 發表

QQ俾得啦,返正都係數碼相!

要分手就做盡D,唔好俾籍口自己上去搵人至得架!:smile_39: :smile_39:
一早存晒入屋企部電腦度.....但係佢要灑出黎
上星期一至到星期日係每日24小時對著佢......真係好悶:smile_27:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-19 10:54 PM 發表

藍毛年紀,記性差,應該唔記得架啦 ! :smile_38: :smile_38:
我永遠記得欠藍毛100蚊人仔:smile_30:

你地吾鍾意 無人搵把刀 指住你地叫你地 一齊玩

你地玩吾係自己mark 既女 吾捏得 吾代表我地吾可以亂揑  

你地都講地熟灑架部咁都  吾係新手la~~~坐台前都識 問定上吾上房 玩吾玩得 吹吾吹得la 下話

傻豬黎既~~(^@^)

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 09:01 AM 發表
你地吾鍾意 無人搵把刀 指住你地叫你地 一齊玩

你地玩吾係自己mark 既女 吾捏得 吾代表我地吾可以亂揑  

你地都講地熟灑架部咁都  吾係新手la~~~坐台前都識 問定上吾上房 玩吾玩得 吹吾吹得la 下話 ...
我只係想問 ~ 媽咪免費任你捏 , 呢句堅定流先 ?

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:19 PM 發表

1700扣 DJ連開房後有1500飲酒.....1500至少飲75支大啤, 再加媽咪簽半打場再送1打, 當然飲到湯:smile_30:
我最平個次都係1200飲5打幾加一支芝華仕:smile_39:
多謝萬生既分析。

如果學你咁計,個晚每人平均飲成11支,都唔好話少。

咁樓主每人收250蚊,咪又可以飲到湯囉:smile_40:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:33 PM 發表

人地吹水你又信.......開心上上下下邊個我唔識:smile_45:
可能人地真係好X威,唔係吹水呢。

我真係好有興趣見識下。

一齊去交250蚊學費

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-20 09:54 AM 發表

我只係想問 ~ 媽咪免費任你捏 , 呢句堅定流先 ?

:smile_45: :smile_45: :smile_45:
你黎咪知堅定流囉

你係吾係鍾意肥媽呀??  我貼埋房錢比你上房又點話 哈哈

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-20 10:09 AM 發表

可能人地真係好X威,唔係吹水呢。

我真係好有興趣見識下。
原來咁多人鍾意中女ga ha ha

算啦,king兄,佢地自己都有開團,你唔覺得只係唔想比你個團開得成,食左佢條水o者

唔駛理佢地呀!

我地識開心最大果個已經夠啦

真係想求開心既 就唔好係度嘈 無人想係度求氣!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆