上一頁下一頁
發新話題

3月21日(五)復活節沙灣仁K之旅(報名處)

收藏  |  訂閱
99  2.4k

算吧啦,D人又話我地幾威幾醒
我地玩沙灣咁耐,肯定多過某D人:smile_44: ,有陣時有d野係度講無用既
你地係開心仲搵D媽咪開台?LOL 引我笑呀?

回覆 #41 萬_仔 的帖子

禁識唔識我?我係下下輩份最低果個
識唔識(留得華),叫佢教下你識果D上上下下今時今日嘅服務態度

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 11:28 AM 發表

你黎咪知堅定流囉

你係吾係鍾意肥媽呀??  我貼埋房錢比你上房又點話 哈哈
唔通你講既全場媽咪 , 只係得肥媽一個 ! :smile_45: :smile_45:

你係得呢個討論區插旗開團 , 就預左有人會問野 , 而且我既提問 , 都係依據你既出團資料來問既 , 唔通甘都唔得 ? :smile_45: :smile_45:

好以去旅行社報名去旅行 , 如果行程有問題既 , 都會問旅行社職員啦 ! :smile_45:

引用:
原帖由 ak12345678977 於 2008-3-20 11:36 AM 發表
算啦,king兄,佢地自己都有開團,你唔覺得只係唔想比你個團開得成,食左佢條水o者

唔駛理佢地呀!

我地識開心最大果個已經夠啦

真係想求開心既 就唔好係度嘈 無人想係度求氣!
點解次次 d 人唔夠我講 , 都會講到開團搵錢呢辨既 .... :smile_45: :smile_45:

開心最大個位咪係黃總 , 個個客去開心玩都識佢架啦 .... :smile_45: :smile_45:

就算你識最大個果 , 坐台上房咪一樣要俾台費肉金 , 唔好講到好巴咪甘至得架 ... :smile_45:

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 09:01 AM 發表
你地吾鍾意 無人搵把刀 指住你地叫你地 一齊玩

你地玩吾係自己mark 既女 吾捏得 吾代表我地吾可以亂揑  

你地都講地熟灑架部咁都  吾係新手la~~~坐台前都識 問定上吾上房 玩吾玩得 吹吾吹得la 下話 ...
我伸明先, 我係請都唔會去沙灣既~:smile_34:

不過睇唔過d賤人咁賤啫, 人地開團就黎攪攪震, 不知所謂, 連狗都不如. 自己開沙灣團吔哂屎就想攪衰人地. 睇佢開團d link 見佢連自己d老友都唔跟佢d團去, 喺度都見到佢地有兩個話要暫別沙灣啦, 真厚面皮, 重好意思出黎吠, 辨哂老屎笏, 又唔諗吓當初唔係我教佢開d新地方團, 依家可能得佢一個自己留喺沙灣飲悶酒咋.

樓主唔洗理嗰d狗既, 你有你開團既自由, 班狗約然咁把炮就唔洗驚人搶生意啦.

不過話時話, 下次可以開d新地方團既, 我諗d人興趣會大d囉. 須熟個人意見, 不喜勿小~

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-20 02:35 PM 發表

唔通你講既全場媽咪 , 只係得肥媽一個 ! :smile_45: :smile_45:

你係得呢個討論區插旗開團 , 就預左有人會問野 , 而且我既提問 , 都係依據你既出團資料來問既 , 唔通甘都唔得 ? :smile_45: :smile_45:  ...
我無話吾比你問野wow~~

你見邊個媽咪坐低你咪捏囉

係你自己好似身有屎咁姐

個個有問我都必答~~~

引用:
原帖由 louises 於 2008-3-20 03:22 PM 發表

我伸明先, 我係請都唔會去沙灣既~:smile_34:

不過睇唔過d賤人咁賤啫, 人地開團就黎攪攪震, 不知所謂, 連狗都不如. 自己開沙灣團吔哂屎就想攪衰人地. 睇佢開團d link 見佢連自己d老友都唔跟 ...
好多謝你寶貴既意見~~~

其實黎緊我都可能番內陸~~睇下有冇新景點

不過係驚d 朋友仔 縑太過遠~~~~~

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 04:29 PM 發表

好多謝你寶貴既意見~~~

其實黎緊我都可能番內陸~~睇下有冇新景點

不過係驚d 朋友仔 縑太過遠~~~~~
新景點 Support !! :smile_38:

回覆 #77 kingking2st 的帖子

香港番大6就唔遠咩,我FULLY SUPPORT找新景點
禽晚上腩咗去,個FD第過咪時,唔腩小心打爛隻杯,睇房個7下7下話要賠錢,即時着腩晒燈,個推廣己經說OK,仲响到死唔斷氣,即刻掟0多隻,唔識我唔緊要,咪入落張單度 low,幾錢啫,跟住唔0知邊個這左半打入嚟,我條女仲串,邊個送叫邊個飲番晒,唔係唔0埋單,結果﹍

明天C HING 大大做團長帶隊,又禁熟,介紹下(留得華)俾佢地識,今時今日吔0嘢服務態度,已知會『無心睡眠』,佢果面話無波揑
我都會過去,睇吓有無緣份

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 04:26 PM 發表

我無話吾比你問野wow~~

你見邊個媽咪坐低你咪捏囉

係你自己好似身有屎咁姐

個個有問我都必答~~~
捏完如果媽咪發皮四 , 話吹雞搵人打我 , 你會唔會同我頂先 ... :smile_45: :smile_45:

係咪邊一個媽咪入房都可以捏架 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆