上一頁下一頁
發新話題

3月21日(五)復活節沙灣仁K之旅(報名處)

收藏  |  訂閱
99  2.4k

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 09:01 AM 發表
你地吾鍾意 無人搵把刀 指住你地叫你地 一齊玩

你地玩吾係自己mark 既女 吾捏得 吾代表我地吾可以亂揑  

你地都講到熟灑架部咁都  吾係新手la~~~坐台前都識 問定上吾上房 玩吾玩得 吹吾吹得la 下話 ...
自己睇番之前d post la 吾該~~~ 由呢個post 開始已經吾想答你野~~~~

問完又問~~~   一陣又話又吾答9你 ~~~ 問完又吾係去~~~~

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-20 07:52 PM 發表

自己睇番之前d post la 吾該~~~ 由呢個post 開始已經吾想答你野~~~~

問完又問~~~   一陣又話又吾答9你 ~~~ 問完又吾係去~~~~
因為你冇正面回答我既問題 ! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-20 09:54 AM 發表

我只係想問 ~ 媽咪免費任你捏 , 呢句堅定流先 ?

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

老師.....有時間既話我地明晚一齊報名玩 law:smile_30:
但係唔好比我條女知到我向度:smile_44:

回覆 #83 萬_仔 的帖子

又話要ot:smile_41:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-20 10:07 AM 發表

多謝萬生既分析。

如果學你咁計,個晚每人平均飲成11支,都唔好話少。

咁樓主每人收250蚊,咪又可以飲到湯囉:smile_40:
禮拜日我4個人去飲3打酒都係300蚊埋單:smile_44:

但有一半係存酒

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-3-20 08:08 PM 發表
又話要ot:smile_41:
5點 O 到7點 law:smile_30:

x你老味:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-3-20 11:53 AM 發表
禁識唔識我?我係下下輩份最低果個
識唔識(留得華),叫佢教下你識果D上上下下今時今日嘅服務態度
唔識喎:smile_45:

服務態度差關我叉事......
我地去最緊要係女嘅服務態度:smile_30:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-20 08:07 PM 發表

老師.....有時間既話我地明晚一齊報名玩 law:smile_30:
但係唔好比我條女知到我向度:smile_44:
你飛光頭就一定冇人認識你 ... :smile_44: :smile_44:

香港番大6就唔遠咩,我FULLY SUPPORT找新景點
禽晚上腩咗去,個FD第過咪時,唔腩小心打爛隻杯,睇房個7下7下話要賠錢,即時着腩晒燈,個推廣己經說OK,仲响到死唔斷氣,即刻掟0多隻,唔識我唔緊要,咪入落張單度 low,幾錢啫,跟住唔0知邊個這左半打入嚟,我條女仲串,邊個送叫邊個飲番晒,唔係唔0埋單,結果﹍
明天C HING 大大做團長帶隊,又禁熟,介紹下(留得華)俾佢地識,今時今日吔0嘢服務態度,已知會『無心睡眠』,佢果面話無波揑

我都會過去,睇吓有無緣份

師兄呢句好正:smile_38:

p.s 本人有意   沒意之間  都沒到過沙wan

不過照推:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆