上一頁下一頁
發新話題

3月21日(五)復活節沙灣仁K之旅(報名處)

收藏  |  訂閱
99  2.4k

引用:
原帖由 tolakas 於 2008-3-19 02:18 PM 發表
諗諗先 :smile_30:
仲諗 吾洗諗啦 下話 ha ha

你仲有2日考慮下wow~

叫多d 人一齊去啦~~~

引用:
原帖由 阿卻kurt 於 2008-3-19 02:19 PM 發表
有幾多人去呀...
10個8個 走吾到~~~

好多人去湧呢~~~

第二日去吾去cp先

RMB 250 可唔可以揑埋肥媽先,我暗戀佢好耐隙

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-3-19 02:23 PM 發表
RMB 250 可唔可以揑埋肥媽先,我暗戀佢好耐隙
捏埋佢阿媽個阿媽都得呀ha ha ha~

回覆 #15 kingking2st 的帖子

班fds已到咗海岸,晏D上去岌岌先,21睇吓撞唔撞到你先

成班浦精出曬黎喎:smile_40:

引用:
原帖由 kingking2st 於 2008-3-19 11:42 AM 發表
全場女女媽咪免費任你捏
你同邊個媽咪訂房 ?

開心我都熟 , 我都唔知邊個比較靚既媽咪 , 可以隨隨便便比客任捏既 ?

如果媽媽唔比捏既 , 係咪可以回水先 , 係咪我叫邊個媽咪入房玩都可以任捏先 ?

捏完如果媽咪發老皮既 , 吹雞搵人打我既 , 你會唔會同我頂先 ?

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-19 08:06 PM 發表

你同邊個媽咪訂房 ?

開心我都熟 , 我都唔知邊個比較靚既媽咪 , 可以隨隨便便比客任捏既 ?

如果媽媽唔比捏既 , 係咪可以回水先 , 係咪我叫邊個媽咪入房玩都可以任捏先 ?

捏完如果媽咪發老皮既  ...
你唔好玩人啦:smile_30:

開心吧(我跟個好熟既去過幾次),都唔覺邊個MAMI可以渣得。

同埋我上次同班千杯不醉去飲到我自己都湯晒,都只係每人兩舊。

我相信樓主同佢班團友唔會個個學我地個班咁劈得掛。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-19 08:16 PM 發表

你唔好玩人啦:smile_30:

開心吧(我跟個好熟既去過幾次),都唔覺邊個MAMI可以渣得。

同埋我上次同班千杯不醉去飲到我自己都湯晒,都只係每人兩舊。

我相信樓主同佢班團友唔會個個學我地個班咁 ...
有無咁平呀:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆