上一頁下一頁
發新話題

3月21日(五)復活節沙灣仁K之旅(報名處)

收藏  |  訂閱
99  2.4k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-19 08:17 PM 發表

有無咁平呀:smile_45:
唔知,我見張單8條友都只係1700連DJ。

唔知佢地做過D咩。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-19 08:23 PM 發表

唔知佢地做過D咩。
唔係卦...萬仔生日主場都唔止200位

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-19 08:23 PM 發表

唔係卦...萬仔生日主場都唔止200位
我淨係知道個晚我地飲到成地都係啤酒樽,大概80-100支係地面(無細數過,淨係覺得好多)。

其中有幾多係俾錢,幾多係送既我唔知,又唔係我簽單。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-19 08:26 PM 發表

我淨係知道個晚我地飲到成地都係啤酒樽,大概80-100支係地面(無細數過,淨係覺得好多)。

其中有幾多係俾錢,幾多係送既我唔知,又唔係我簽單。
咁又係 生日快樂:smile_38:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-19 08:16 PM 發表

你唔好玩人啦:smile_30:

開心吧(我跟個好熟既去過幾次),都唔覺邊個MAMI可以渣得。

同埋我上次同班千杯不醉去飲到我自己都湯晒,都只係每人兩舊。

我相信樓主同佢班團友唔會個個學我地個班咁 ...
樓主講到自己甘巴咪 , 我又有幾個媽咪想渣下 , 如果樓主真係甘本事 , 我咪當交 250 學費 !

沙灣 , 唔好講話媽咪 , 唔係自己 MARK 既女 , 亂渣既話 , 都可能分分鐘出事 ! :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-19 08:32 PM 發表

樓主講到自己甘巴咪 , 我又有幾個媽咪想渣下 , 如果樓主真係甘本事 , 我咪當交 250 學費 !

沙灣 , 唔好講話媽咪 , 唔係自己 MARK 既女 , 亂渣既話 , 都可能分分鐘出事 ! :smile_45: :smile_45:  
你講得岩,沙灣D女呢排威到震,成日都話要吹雞斬人。

不如我地一齊去交250蚊學費,睇下樓主係咪咁威丫。:smile_30:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-19 08:28 PM 發表

咁又係 生日快樂:smile_38:
謝謝你的生日快樂。

禮拜六得閒過黎飲杯:smile_30:

我又去..但係我唔識pm人:smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-3-19 02:23 PM 發表
RMB 250 可唔可以揑埋肥媽先,我暗戀佢好耐隙
肥媽都幾靚女既.....如果佢減返100磅再後生多20年:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-19 08:23 PM 發表

唔知佢地做過D咩。
1700扣 DJ連開房後有1500飲酒.....1500至少飲75支大啤, 再加媽咪簽半打場再送1打, 當然飲到湯:smile_30:
我最平個次都係1200飲5打幾加一支芝華仕:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆