上一頁下一頁
發新話題

3月21日(五)復活節沙灣仁K之旅(報名處)

收藏  |  訂閱
99  2.4k

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:41 PM 發表

長毛萬仔哩個名暫時會向沙灣消失:smile_30:
不過自爆酒樽傻仔萬會永遠成為沙灣既歷史 :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-19 10:42 PM 發表
下? 我難得搞團都唔黎?:smile_44: :smile_45:

有無搞錯:smile_22:
明晚可能會返過去.......我仲欠藍毛100未還比佢:smile_44:

回覆 #52 萬_仔 的帖子

你聽日要黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-19 10:44 PM 發表

不過自爆酒樽傻仔萬會永遠成為沙灣既歷史 :smile_44: :smile_44:
叫老黃整個銅像向門口記念我都好:smile_40:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:45 PM 發表

明晚可能會返過去.......我仲欠藍毛100未還比佢:smile_44:
銀行過數得啦,你返大陸來回既車錢,已經係一百有多,冇理由坐成百蚊車去還一百比藍毛啦 !

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:47 PM 發表

叫老黃整個銅像向門口記念我都好:smile_40:
一定要係人首狗身像~申利形態!:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-19 10:46 PM 發表
你聽日要黎呀:smile_38:
明日唔過後日都會過去....上個星期玩個D相仲未灑比個衰婆

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-3-19 10:48 PM 發表

銀行過數得啦,你返大陸來回既車錢,已經係一百有多,冇理由坐成百蚊車去還一百比藍毛啦 !

:smile_45: :smile_45: :smile_45:
情人節幫我買個束花錢到宜家仲未還:smile_27:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:50 PM 發表

明日唔過後日都會過去....上個星期玩個D相仲未灑比個衰婆
QQ俾得啦,返正都係數碼相!

要分手就做盡D,唔好俾籍口自己上去搵人至得架!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-3-19 10:52 PM 發表

情人節幫我買個束花錢到宜家仲未還:smile_27:
藍毛年紀,記性差,應該唔記得架啦 ! :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆