上一頁下一頁
發新話題

大家有冇响大陸遇過港藝員/明星

收藏  |  訂閱
83  9.9k

[fly]我係大陸拍左6年電視劇...
仲成日一齊落吧、落K玩......
真係唔識數....:smile_39: [/fly]

响Ricky見過雷宇揚.... 到處溝女....

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-3-21 08:47 PM 發表
我遇過李加丁响沙咀:smile_44:
有次過關(上水)見到滴龍
系皇后大道見過幾個t   v    b既三四線演員...不過唔知佢地叫咩名:smile_38:

我早排見到踢波果個譚x偉同兩個MK味濃嘅朋友係水圍

幾年前我响淡水見過陳x春.伊面喺新麗晶K房,仲有賤男陳健康拖隻老G:smile_40:

引用:
原帖由 哈哈霸 於 2008-3-22 08:11 PM 發表
幾年前我响淡水見過陳x春.伊面喺新麗晶K房,仲有賤男陳健康拖隻老G:smile_40:
陳小春鄉下系淡水...唔出奇啊...可能返去探親呢...

有啊   天殘大俠   XX強  一齊入發仔找女  快仔200都講價
捉知見到他和朋友各一件,,向蓮湖方向走,,,係N年前,,,以上
事我親身經力,,因我在同一發記找女,,,,地點橋頭,,,

我喺好耐之前 喺深圳見過 四大天王 ..................D 海報 haha:smile_30:

回覆 #1 leung0206 的帖子

咀咀尾城,味明星足球果班人開low

皇崗...........見過 ah sa and 林雪 :smile_44:
sz 卡士見過 崔x邦 and his fds :smile_14:
lo wu restaurant 見過 基哥, 肥仔賢, 顏x汶 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆