上一頁下一頁
發新話題

大家有冇响大陸遇過港藝員/明星

收藏  |  訂閱
83  9.9k

原帖由 roland-moon 於 2008-3-21 08:53 PM 發表

見過又點,冇見過又點呢

yes!!!!!!!!!!

藝人同演員都係人一個,見到又怎樣呢?:smile_41:

引用:
原帖由 doubleman 於 2008-3-22 08:38 PM 發表
有啊   天殘大俠   XX強  一齊入發仔找女  快仔200都講價
捉知見到他和B友各一件,,向蓮湖方向走,,,係N年前,,,以上
事我親身經力,,因我在同一發記找女,,,,地點橋頭,,,
我都見過徐大俠...不過幾年前係北京...."保X酒店"間KTV....

好耐之前係法老王見過小春....:smile_44:

体晒大家的回复证明有D明星真系成日都系大陆玩架, 广州荔湾见过耀扬拖住两条女, 沿河路间夜鹰见过尹扬明, 距中叫我得闲去下和平路距果间吧帮亲下,我当然之后都成日去. 广州中见过吴启华出来玩
东莞太子见过志伟同明星足球队, 当时真系几震撼, 吾系因为见到距地, 而系搞到D女全部走左去距地间房坐,:smile_45: 即刻去隔离房体下边个甘大支野, 原来系距地, 好NICE, 捞返D女返K房, 同距地争过

回覆 #1 leung0206 的帖子

Is this a gossip column trying to uncover the celebrities' private life?

成日都見到唐寧啊:smile_30:

我見過特首係下沙:smile_30:

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-3-21 08:47 PM 發表
我遇過李加丁响沙咀:smile_44:
有次過關(上水)見到滴龍
朱古力見過張欣建

:smile_22: 八兩金!:smile_38: 佢成日係羅ㄨ村打飛機!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆