上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.9k

Thanks for sharings

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-1 01:09 PM 發表 查看引用來源
咁妳想我點理妳呢?

理我好耐未俾人親吻過嘅櫻唇!:smile_39:
理我好耐未俾人撫摸過嘅乳房!:smile_44:
理我好耐未俾人抽插過嘅陰户啊!:smile_45:
寫到標哂水啦 ...
wa, you are so horny

i like that

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 02:06 PM 發表 查看引用來源

唔好咁謙啦!我都係人云亦云啫!
聽啲前輩講:“政治就好似女人嘅陰戶!”:smile_44:
唔知咩意思呢?:smile_41:
meaning when you step in politics (or the vagina)
1. every one loves it
2. many secrets inside
3. dun clean it, gets dirty
4. you will get serious illness (or sickness) if it is infected by virus.
5. take extra precautions

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 02:13 PM 發表 查看引用來源

一樣咁污糟,佢哋講咋!
吓?咁仆街?
啲政治佬污槽就一定啦!不過攞嚟比喻女人嘅陰户就唔得啦!
呢啲人簡直卑鄙、下流、無恥,簡直侮辱咗女性神聖嘅陰戶!
我基本上晚晚都乃住隻神聖嘅陰户,咁我咪變咗做“逐臭之夫”?
頂!真係火都嚟埋!都係唔好講政治!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 16:41 發表 查看引用來源

吓?咁仆街?
啲政治佬污槽就一定啦!不過攞嚟比喻女人嘅陰户就唔得啦!
呢啲人簡直卑鄙、下流、無恥,簡直侮辱咗女性神聖嘅陰戶!
我基本上晚晚 ...
咁又冇咁直接話陰户!
係話男人最鐘意搞兩樣嘢,政治同女人,咁唧!
我都唔鐘意講政治!:smile_39:
不過你晚晚都....好厲害喎!
唔怪之得你經常都半夜出現啦!:smile_30: (我想問你好耐o架啦!):smile_44:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 04:51 PM 發表 查看引用來源

咁又冇咁直接話陰户!
係話男人最鐘意搞兩樣嘢,政治同女人,咁唧!
我都唔鐘意講政治!:smile_39:
不過你晚晚都....好厲害喎!
唔怪之得你經常都半夜出現啦!:smile_30: (我想問你好耐o ...
唔好意思作大咗少少!咁又唔係真係晚晚都......:smile_15:
不過一時火起上黎唔知點講啫!:smile_39:
半夜先出現嘅原因,都有好多嘅!:smile_44:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 17:03 發表 查看引用來源

唔好意思作大咗少少!咁又唔係真係晚晚都......:smile_15:
不過一時火起上黎唔知點講啫!:smile_39:
半夜先出現嘅原因,都有好多嘅!:smile_44:
隔晚都一樣係厲害啫!:smile_30:

thanks for sharing:smile_44:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-1 02:57 PM 發表 查看引用來源

meaning when you step in politics (or the vagina)
1. every one loves it
2. many secrets inside
3. dun clean it, gets dirty
4. you will get serious illness (or sickness) if it is infected by  ...
吓?原來政治同女人嘅陰戶都係咁複雑架?:smile_39:
咁講女人塊西算嘞!
講下笑咋!anyway 多謝閣下詳細分析!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 05:06 PM 發表 查看引用來源

隔晚都一樣係厲害啫!:smile_30:
唔好笑我啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆