上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.8k

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 21:19 發表 查看引用來源

唔好笑我啦!
我唔得,梗係話你勁啦!:smile_30:

:smile_41: :smile_44: :smile_38: :smile_41: :smile_22:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 09:18 PM 發表 查看引用來源

吓?原來政治同女人嘅陰戶都係咁複雑架?:smile_39:
咁講女人塊西算嘞!
講下笑咋!anyway 多謝閣下詳細分析!
thanks buddy

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 09:51 PM 發表 查看引用來源

我唔得,梗係話你勁啦!:smile_30:
you are super too buddy,
remember a cartoon called 'He Man' ?

thanks ,謝謝分享啦

:smile_40:

咁就唔好諗咁多啦!嘥哂啲水喇!
留番俾我幫妳吸哂佢!好嗎?

好呀!好呀!:smile_22:
不過睇到你咁講啲水標得仲犀利呀!:smile_27:

可唔可以俾我代勞呢? :smile_15:
因為啜嘢同吸嘢我最灑家!

咁啜完嘢同吸完嘢之後又點收科呢?:') :') :')

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-2 16:25 發表 查看引用來源
可唔可以俾我代勞呢? :smile_15:
因為啜嘢同吸嘢我最灑家!

咁啜完嘢同吸完嘢之後又點收科呢?:') :') :')
河仔~河仔,接力~接力!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-2 04:58 PM 發表 查看引用來源

河仔~河仔,接力~接力!
收到~收到~即到~插死佢~:smile_30:
我嘅性感女神,咁様搞法,係咪諗起都標水呢?:smile_47:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-2 17:04 發表 查看引用來源

收到~收到~即到~插死佢~:smile_30:
我嘅性感女神,咁様搞法,係咪諗起都標水呢?:smile_47:
我嘅性感女神啊!
妳睇唔睇到呀~:smile_44:
喱啲咪就係天衣無縫嘅配合囉!:smile_34:
又標水~我再啜,我再吸,又再接力!:smile_47:
問妳死未!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆