上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.8k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-2 05:16 PM 發表 查看引用來源

我嘅性感女神啊!
妳睇唔睇到呀~:smile_44:
喱啲咪就係天衣無縫嘅配合囉!:smile_34:
又標水~我再啜,我再吸,又再接力!:smile_47:
問妳死未!
well well well, guess you two guys can satisfy amm2003

ok, i sit and watch

喱啲咪就係天衣無縫嘅配合囉! :smile_34:
又標水~我再啜,我再吸,又再接力! :smile_47:
問妳死未!

吓?:smile_41:
咁搞作唔使問都死得啦!:smile_27: :smile_27: :smile_27:

收到~收到~即到~插死佢~ :smile_30:
我嘅性感女神,咁様搞法,係咪諗起都標水呢?:smile_47:

我真係好想俾你插死呀~~~

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-2 06:17 PM 發表 查看引用來源
收到~收到~即到~插死佢~ :smile_30:
我嘅性感女神,咁様搞法,係咪諗起都標水呢?:smile_47:

我真係好想俾你插死呀~~~
咁妳想死幾多次呢?:smile_47:

咁你想我死幾多次咪爽死幾多次囉! :smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-2 07:25 PM 發表 查看引用來源

咁你想我死幾多次咪爽死幾多次囉! :smile_15: :smile_15: :smile_15:
哈!講嘢越嚟越叻咁噃!
好可愛啊!抵錫!:smile_40:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-2 05:28 PM 發表 查看引用來源

well well well, guess you two guys can satisfy amm2003

ok, i sit and watch
哈!最聰明、最明確嘅選擇!叻仔!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-3 02:04 發表 查看引用來源

哈!講嘢越嚟越叻咁噃!
好可愛啊!抵錫!:smile_40:
你用"抵插"佢會仲開心呀!:smile_30:

BOBO回來~~

終於得閒D可以上網了^^

但係,睇到有D人既POST令我無明火起~

超燥底呀而家!!!

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-9-3 12:55 發表 查看引用來源
BOBO回來~~

終於得閒D可以上網了^^

但係,睇到有D人既POST令我無明火起~

超燥底呀而家!!!
邊個咁夠膽搞到我嘅BOBO妹咁燥呀!
唔知關唔關我事呢?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆