上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.8k

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-9-3 12:55 發表 查看引用來源
BOBO回來~~

終於得閒D可以上網了^^

但係,睇到有D人既POST令我無明火起~

超燥底呀而家!!!
我諗大摡我都知邊個!(即使我估唔估得中都好又或者係我):smile_44:
唔好咁啦!唔靚女o架啦!:smile_39:
大家都係講吓笑咁唧!
不如咁啦~要打,要殺,要錫,要啜,要做..就搵我,:smile_34:
等我幫妳出一出火就會好啲o架啦!

描寫得很真實細膩生動,多謝樓主無私分享! 讚啦!

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-9-3 12:55 PM 發表 查看引用來源
BOBO回來~~

超燥底呀而家!!!
稍安無燥!唔知邊個激親我哋嘅bobo妹呢?
喺呢度唔怕直接講噃!我一定為妳主持公道嘅!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-3 02:01 PM 發表 查看引用來源

我諗大摡我都知邊個!(即使我估唔估得中都好又或者係我):smile_44:
唔好咁啦!唔靚女o架啦!:smile_39:
大家都係講吓笑咁唧!
不如咁啦~要打,要殺,要錫,要啜,要做..就搵我,:smile_34:
等我幫妳出一 ...
咦?你好似揾到一啲端倪咁噃?:smile_22:
嗱!直接啲!你估邊個激親我哋嘅bobo妹呢?:smile_41:

引用:
原帖由 junglejazz 於 2008-9-3 03:51 PM 發表 查看引用來源
描寫得很真實細膩生動,多謝樓主無私分享! 讚啦!
謝謝讚賞!實在令人振奮!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-3 20:54 發表 查看引用來源

咦?你好似揾到一啲端倪咁噃?:smile_22:
嗱!直接啲!你估邊個激親我哋嘅bobo妹呢?:smile_41:
嗰個咪我囉!:smile_15:
我唔記得話我都一樣咁鍚佢呀!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-3 02:31 AM 發表 查看引用來源

哈!最聰明、最明確嘅選擇!叻仔!
of course, as i am fully aware that amm2003 only talks to you in such a super open-minded and weird style

we can't have this opportunity

enjoy

引用:
原帖由 lovebobo 於 2008-9-3 12:55 PM 發表 查看引用來源
BOBO回來~~

超燥底呀而家!!!
e.. what happen ? who upset u ?

你用"抵插"佢會仲開心呀!:smile_30:

哈!:smile_14:
咁你都知 ?:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-4 12:50 發表 查看引用來源
你用"抵插"佢會仲開心呀!:smile_30:

哈!:smile_14:
咁你都知 ?:smile_41:
因為我太了解妳嘅需要!:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆