上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.9k

因為我太了解妳嘅需要!:smile_47:

咁都估得中 ???? :smile_41:
係呀~係呀!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-4 14:33 發表 查看引用來源
因為我太了解妳嘅需要!:smile_47:

咁都估得中 ???? :smile_41:
係呀~係呀!
有冇獎品先!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-4 02:36 PM 發表 查看引用來源

有冇獎品先!
buddy, actually you want the prize from amm2003

i am 100% sure

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

嗰個咪我囉!:smile_15:
我唔記得話我都一樣咁鍚佢呀!
嗱!你自己攬上身架咋!我就當係你架啦!:smile_22:
你幫我氹阿 bobo 妹返嚟呀!:smile_34:

正呀! i love it

3P ,真係開心死:smile_47:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-4 21:00 發表 查看引用來源

好啦!為左阿bobo妹開心,我會盡力o架啦!:smile_22:
不過你最好幫幫手pm佢個衣貓俾我,:smile_15:
因為我真係驚佢嬲到唔上黎,
咁我跳埋脫衣舞都冇用嗰喎!:smile_39:

bobo妹~係我呀!長x哥哥heheha呀!
之前係喱到有啲說話令到妳唔開心,sorry啞!:smile_15:
我有責任要令妳係喱到係開心家嘛!:smile_04:
有乜唔開心都返上黎先講啦!
唔係河仔會話我冇X用o架!:smile_39:
你都唔想見到長x哥哥冇X用家嘛,好慘o架!:smile_13:
最慘係~你再唔出現,我就覺得自己有X冇用呀!:')
妳快啲出現啦!我哋等緊妳o架!:smile_45:
                                                            長x哥哥上:smile_35:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-4 09:00 PM 發表 查看引用來源

morning buddy, i guess 阿 bobo 妹 really cannot access the internet now, so quite hard for heheha to call her, maybe you can try pm, ok ?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-5 08:50 AM 發表 查看引用來源
bobo妹~係我呀!長x哥哥heheha呀!
之前係喱到有啲說話令到妳唔開心,sorry啞!:smile_15:
我有責任要令妳係喱到係開心家嘛!:smile_04:
有乜唔開心都返上黎先講啦!
唔係河仔會話我冇X用o架!:smile_39:
...
哈!哈!真係笑爆咀呀!:smile_30:
bobo妹見你寫得咁趣緻,肯定燥火全消啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆