上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.8k

咁妳呢排冇諗起我嘅八吋巨物咩?:smile_39:

諗起又點啫~~ :smile_22:
您都好忙咁噃~仲得閒理我咩?:')

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-30 14:49 發表

heheha !阿46HKMan 嘅解釋咪同你一様囉!
我都收貨啦!不如傾第二啲嘢啦!
不過提起阿amm嘅‘G Spot ’,又有啲心痒痒添!:smile_47:
睇漏左sorry!sorry!:smile_35:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 16:15 發表
heheha !阿46HKMan 嘅解釋咪同你一様囉!  
我都收貨啦!不如傾第二啲嘢啦!
不過提起阿amm嘅‘G Spot ’,又有啲心痒痒添!:smile_47:

您& ...
一講到有關...:smile_47: 冇辦法唔提起妳
因為妳係正!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-30 16:31 發表

梗係!唔係當我羅拔!:smile_34:
果然係同一個層次,
你都一樣咁有形!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-30 05:12 PM 發表 查看引用來源
咁妳呢排冇諗起我嘅八吋巨物咩?:smile_39:

諗起又點啫~~ :smile_22:
您都好忙咁噃~仲得閒理我咩?:')
咁妳想我點理妳呢?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-30 05:19 PM 發表 查看引用來源

果然係同一個層次,
你都一樣咁有形!:smile_30:
呢啲係咪叫做惺惺相惜,或者識英雄重英雄呢?:smile_44:
定抑或臭味相投呢?:smile_30:

:smile_44: good

good ....

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-31 00:30 發表 查看引用來源

呢啲係咪叫做惺惺相惜,或者識英雄重英雄呢?:smile_44:
定抑或臭味相投呢?:smile_30:
我個人較喜歡蛇鼠一鍋多啲啲!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-30 11:25 AM 發表 查看引用來源

My Teacher is..
CP POCKET
ENGLISH-CHINESE
DICTIONARY
collin ? good one

in fact did you try the online dictionary ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆