上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.8k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 08:32 AM 發表 查看引用來源

我個人較喜歡蛇鼠一鍋多啲啲!
真係知識好豐富啊!咁貼切嘅成語都俾你諗到!

咁妳想我點理妳呢?

理我好耐未俾人親吻過嘅櫻唇!:smile_39:
理我好耐未俾人撫摸過嘅乳房!:smile_44:
理我好耐未俾人抽插過嘅陰户啊!:smile_45:
寫到標哂水啦!:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-1 13:09 發表 查看引用來源
咁妳想我點理妳呢?

寫到標哂水啦 ...
我細個聽過嘅歌曲~"我都做得到"!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 12:23 發表 查看引用來源

真係知識好豐富啊!咁貼切嘅成語都俾你諗到!
因為我係低下階層!:smile_34:
成日都見到喱啲嘢!:smile_35:
所以深刻啲啫!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-1 01:09 PM 發表 查看引用來源
咁妳想我點理妳呢?

寫到標哂水啦 ...
咁就唔好諗咁多啦!嘥哂啲水喇!:smile_22:
留番俾我幫妳吸哂佢!好嗎?:smile_47:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 01:40 PM 發表 查看引用來源

因為我係低下階層!:smile_34:
成日都見到喱啲嘢!:smile_35:
所以深刻啲啫!
蛇鼠一窩呢啲嘢,唔一定淨係低下階層先至有嘅!:smile_41:
阿扁而家都蛇鼠一窩啦!:smile_30:
澄清一下先!我而家係講是非,唔係講政治!:smile_38:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 13:49 發表 查看引用來源

蛇鼠一窩呢啲嘢,唔一定淨係低下階層先至有嘅!:smile_41:
阿扁而家都蛇鼠一窩啦!:smile_30:
澄清一下先!我而家係講是非,唔係講政治!:smile_38:
都話你叻o架啦!:smile_04:
咁快就長左一智喇!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 13:41 發表 查看引用來源

咁就唔好諗咁多啦!嘥哂啲水喇!:smile_22:
留番俾我幫妳吸哂佢!好嗎?:smile_47:
可唔可以俾我代勞呢?:smile_15:
因為啜嘢同吸嘢我最灑家!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-1 01:56 PM 發表 查看引用來源

都話你叻o架啦!:smile_04:
咁快就長左一智喇!
唔好咁謙啦!我都係人云亦云啫!
聽啲前輩講:“政治就好似女人嘅陰戶!”:smile_44:
唔知咩意思呢?:smile_41:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-1 14:06 發表 查看引用來源

唔好咁謙啦!我都係人云亦云啫!
聽啲前輩講:“政治就好似女人嘅陰戶!”:smile_44:
唔知咩意思呢?:smile_41:
一樣咁污糟,佢哋講咋!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆