上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  300.7k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-5 03:48 PM 發表 查看引用來源

佢話衣貓過俾你囉!
不過話你冇覆佢,
可能佢衣錯左!:smile_41:
真係可惜!真係冇收過!:smile_39:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-5 04:25 PM 發表 查看引用來源
我接住~正! :smile_47:
不過有冇啲實際啲嘅呢?

實際啲嘅嘢都俾河仔先啦!
係咪?:smile_41:
咁妳有啲乜嘢實際啲嘅嘢俾我呢?:smile_22:

你想要我啲乜嘢?:smile_41:
我嘅櫻唇?:smile_44:
我嘅乳房?
定抑或我嘅淫液?
只要你喜歡,我身體每一吋地方都可以俾你!知道嗎?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-5 05:09 PM 發表 查看引用來源

你想要我啲乜嘢?:smile_41:
我嘅櫻唇?:smile_44:
我嘅乳房?
定抑或我嘅淫液? ...
吖!明知我行唔開!係咪特登挑逗我先?:smile_22:

Thanks for sharing

係吖!點吖?:smile_41:
鬼叫你講過嘅嘢唔算數咩?:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-6 09:03 PM 發表 查看引用來源

係吖!點吖?:smile_41:
鬼叫你講過嘅嘢唔算數咩?:smile_22:
我嘅性感女神!我有乜嘢講過唔算數呢?:smile_41:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-7 05:03 發表 查看引用來源

我嘅性感女神!我有乜嘢講過唔算數呢?:smile_41:
咁就大劑喇~
呢招叫做『揪後腳』!:smile_34:
河仔~硬食,冇得備o架!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆