上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  300.8k

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-5-27 06:22 PM 發表
河生:36寸E~~有冇興趣 ?
嘩!!!!唔好挑逗我啦!:smile_44:
36吋,仲要係 E-cup?當然有興趣!名乎其實嘅大蓮婆啦!
有機會真係要見識下!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-5-28 02:30 PM 發表
河生: 一定有機會嘅 ~~~~
此話何解?:smile_42:
不過好想知道閣下是否單身?方便透露嗎?:smile_44:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-1 12:46 PM 發表
係單身啊 ! :smile_44: :smile_44: :smile_44:
咁咪好寂寞囉!唔怪得要上嚟睇咸古啦!:smile_39:
咁有冇男朋友呢?:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-7 04:32 PM 發表
梗係冇男朋友啦~~~
所以都係最鐘意上嚟睇咸古! :smile_42: :smile_42: :smile_42:
咁就真係要多啲上嚟傾下偈啦!:smile_38:
平時多數去邊度消遣?看看能否一遇妳那對36吋巨乳?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-8 04:34 PM 發表
河生:我們有緣 ! ! 上天一定安排我們相遇的 ! ! !:smile_13: :smile_13: :smile_13:
話雖如此!但也可以製造一些適當嘅機緣嘛!:smile_22:
可否透露少許?閒時會在什麽地方出現呢?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-11 03:38 PM 發表
pacific 好好坐,同埋d coffee好香 :smile_41: :smile_41: :smile_41:
還以為妳會蒲吧呢!:smile_45:
那實在太好!本人也是喜歡歎啡一族,看來我們真的很有緣呢!
是在東面的那一間 pacific 嗎?多数什甚時候會出現呢?:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-15 03:18 PM 發表
河生:看來我們真的很有緣吧!

咁都俾你知道是在東面的那一間 pacific!

多数在下午時段~~~:smile_44: :smile_44: :smile_44:
吓?唔係啩!:smile_22:
東面的 pacific?下午茶時段?36吋上圍?:smile_41:
喜歡穿低胸衣服,經常都露出雪白的乳溝嗎?通常都是一個人嗎?:smile_13:
如果係嘅話!我已經知道妳是誰了!:smile_27:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-17 03:12 PM 發表
係呀!

我哋見過面 ?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
實在太好了!妳當然唔會留意我!但我已經留意咗妳好耐啦!:smile_22:
記唔記得上個月,你係咪着住一條黑白色嘅低胸連身裙,喺 Pacific 飲咖啡?:smile_45:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-20 06:15 PM 發表
河生:

咁你係咪個子高高,一身结實的肌肉,擁有一個高大的鼻子呢!

其實我都見過你啦!

我哋真係好有緣呀!
吓?真係妳?:smile_22:
唔怪之得一開始同妳傾偈嘅時候,就有一種似曾相識嘅感覺啦!:smile_41:
咁妳幾時會再去 Pacific ?

引用:
原帖由 CCC. 於 2008-6-20 06:40 PM 發表
少少誇大咗
講得無錯!確實是有少少誇大!:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆