上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  300.8k

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-23 04:12 PM 發表
河生:

如果我再去 Pacific就call你嚟傾下偈吖~~~:

好嗎 ?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
吖?好奇怪!試問妳如何 call 我呢?:smile_41:
不如約定妳星期五嘅下午茶時段!O.K.?:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-26 03:58 PM 發表
河生:

咁 O.K.到時見啦!:smile_44: :smile_44: :smile_44:
太好了!終於可以認識到擁有36吋 E-cup 的性感女神了!:smile_22:
希望到時妳真的會出現呢!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-6-27 08:32 AM 發表
河仔:你地真係心靈相通,咁多間pacific,你地一講就中.:smile_41:
底你認識到擁有36吋 E-cup 的性感女神!
我都唔恨得咁多:') :'),不過就流曬口水!!!:smile_47: :smile_47:
唔使流口水,俾人放飛機!瘀爆!

引用:
原帖由 kent0229 於 2008-6-27 04:50 PM 發表

河腥....唔洗覺得疼既....抱住預左比人放飛芝既心態去...咁會好d
下次會做好呢個心理準備!謝謝關心同安慰!:smile_45:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-6-27 05:43 PM 發表

會唔會地點有錯吾呀?:smile_41:
照之前嘅回帖嚟睇,地點應該唔會有錯!:smile_45:
而家都唔知乜嘢原因!:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-26 03:58 PM 發表
河生:

咁 O.K.到時見啦!:smile_44: :smile_44: :smile_44:
雖然沒有出現!上來交待一聲就可以了!不是有甚麽意外吧!:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-4 04:35 PM 發表
河生:
唔好嬲呢~:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唉~
好掛住佢....又想快d知佢做乜唔回帖 ? :smile_41:
我會好痛苦呀!
妳對我的深切掛念,實在非常感動!:')
但眼看着妳對我的掛念而不能回覆,我更加痛苦呢?

原因是我亂發帖子而被版主禁言呢!
現在得到各版主的見諒,終於可以重見天日啦!
更重要和更開心的是,可以繼續和各位網友聊天啊!:smile_15:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-8 08:09 AM 發表

河仔:做乜禁唔小心呀!
點都好啦,見返你出現就好啦!
見到閣下不斷的支持,實在是無言感激!謝謝!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-8 12:26 PM 發表

老老實實啦!
你好快D是旦都出D野好喎,
如果唔係你真係得返我一個fans炸喎!!:smile_30:
俾多少少時間,好快!:smile_22:

引用:
原帖由 YIN32 於 2008-7-7 10:28 PM 發表

你個36E 小姐等緊你 8 吋長物呀~~
我知道喇!不過可能都係吹下水啫!
不過都衷心多謝你嘅支持同鼓勵!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆