上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
188  300.9k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-8 05:56 PM 發表

有你同我吹下水,我都好多謝你!(真心的)
不過加埋女神係道,有更多話題,敢就最好啦!
咪就係囉!我喺度嘅時候佢又唔出現!:smile_39:
我唔喺度嘅時候佢就日日出現!實在令人費解!:smile_41:
呢啲係咪叫做有缘無份呢?:smile_42:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-4 04:52 PM 發表
哩一次真係幫妳唔到:smile_39:

同意你既說話 !
不過我相信:只要有恆心, 鐵柱磨成針 !
希望在明天..
係咪要將我條鐵柱磨成針呢?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-4 05:16 PM 發表
河生滿腔怒火如何發洩好呢

只要河生出現 !
我願意俾佢任何的發洩....:smile_39: :smile_39: :smile_39:  
真的願意俾我仼何的發洩嗎?包括.......:smile_47:
只要陪我飲一杯咖啡就心滿意足了!願意嗎?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-8 07:07 PM 發表
咪就係囉!我喺度嘅時候佢又唔出現!
我唔喺度嘅時候佢就日日出現!實在令人費解!
呢啲係咪叫做有缘無份呢?

我日日喺度等你出現~~~:smile_39: :smile_39: : ...
近排有冇去 Pacific 呢?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-9 08:28 AM 發表

河仔:唔該一杯ling走比我丫,:smile_15:
因為我離唔到,以我既知質,我都仲未解破到你地約個間pacific係邊樹?
唔使咁傷腦筋噃!:smile_39:
得到你咁努力攝合我同阿amm,如果真係可以同佢成事嘅話?:smile_41:
一定請你飲杯咖啡報答你噃!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-10 10:46 AM 發表

加多一件西餅得唔得呀!:smile_15:
吖?呢啲係咪叫做上得床嚟掀被冚呢?
不如請埋你食阿amm.嘅波餅同毛撻吖?好嗎?

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-9 05:59 PM 發表
近排有冇去 Pacific 呢?

你唔出現 !我都冇心機去 Pacific 呢~~~:smile_27: :smile_27: :smile_27:
咁再約定妳星期五嘅下午茶時段!好嗎?:smile_38:
真係好耐冇見過妳嗰條又白又滑,深不可測嘅迷人胸溝啊!:smile_22:
到時可以再穿那條黑白花的低胸連身裙嗎?:smile_45:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-10 02:17 PM 發表

真係敢都比你估到,:smile_30:
西餅=靚西加波餅,
老手即係老手,
不過你唔可以未經女神同意,羅佢D架生尼用喎!比佢知道佢實
世事無絕對嘅!:smile_39:
或者到時佢反過嚟要求我,要試下你嗰個乜嘢六吋,乜嘢三吋,加埋九吋嘅架生呢?:smile_22:
不過到時你唔好嫌佢原來係老西加老餅就得喇!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-10 05:23 PM 發表
不過你唔可以未經女神同意,羅佢D架生尼用喎!比佢知道佢實

我實好嬲好嬲囉~~~:smile_34: :smile_34: :smile_34:
哎吔!原來唔玩得!
弊傢伙!今次玩出火添!:smile_13:
攞妳嚟開玩笑,確實係有啲過份!:smile_42:
今日下午茶時段,喺 Pacific 再當面向妳道歉!好嗎?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-11 09:51 AM 發表

河仔:
今次你真係要請女神食多件西餅先得啦!
祝你好運,願主與你同在.
呢舖可能主都幫我唔到啦!:smile_39:
我哋嘅女神嬲到咁様!又唔回帖!都唔知會唔會應約添架?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆