上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-8 05:57 PM 發表
大哥~~~我都好忙:smile_44:

咁等你睇日再傾過啦~~~
我都知你忙.....
不過差唔多6點我就收工嘛~
今朝早左返公司LU~~~
早晨呀....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-8 05:58 PM 發表

唔係浪仔呀... 依2個月走好多人.. :smile_39:
咩事呀.......人工唔好咩~~:smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-8 06:04 PM 發表

睇人數而定... :smile_44:   一係睇雀豬豬...佢go i 榚 :smile_40:
我今個星期GO呀......

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:19 AM 發表

咩事呀.......人工唔好咩~~:smile_41:
可能d人掛住香港呱 :smile_30:          同埋有d澳門人做野d態度同速度容入唔到香港公司呱..:smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-8 06:20 PM 發表
咪兔啦..........

夜小小搵下魔術師先~~

睇下佢去唔去
今個星期6佢地都去呀......

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:21 AM 發表

我今個星期GO呀......
:smile_14: 你go呀...咁朕可以考慮下...:smile_34:              :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:22 AM 發表

可能d人掛住香港呱 :smile_30:          同埋有d澳門人做野d態度同速度容入唔到香港公司呱..:smile_39:
咁都正常丫.....
唔通你唔掛咩....

兩邊D人做野方式梗係唔同啦....
香港人快好多~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 09:23 AM 發表

今個星期6佢地都去呀......
咁熱鬧今個禮拜...咁我唔去了:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:23 AM 發表

:smile_14: 你go呀...咁朕可以考慮下...:smile_34:              :smile_30:
今個星期我,魔術師,歷高,魔術師朋友.....重有未知人數.....:smile_38: 都GO~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 09:26 AM 發表

咁熱鬧今個禮拜...咁我唔去了:smile_30:
哈哈哈哈~~~咁我代你玩得開心D啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆