上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 10:48 AM 發表

又係呀...唔勤力...有實力又係冇用 :smile_39:
哈..剩係聽澳門依邊d人講...話香港人行步路都要快過人..:smile_44:
係呀.....香港人好多都係有料但唔識用或者唔用....:smile_39:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-9 11:01 AM 發表
早晨呀:smile_38:
火山...早丫 :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 10:49 AM 發表

佢唔係牛....係尼斯湖 :smile_44:
佢梗係牛啦~~
佢極都唔明..重唔牛咩~~~:smile_30:
佢係"尼斯湖水牛"呀~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 11:14 AM 發表

佢梗係牛啦~~
佢極都唔明..重唔牛咩~~~:smile_30:
佢係"尼斯湖水牛"呀~:smile_30:
:smile_30:  笑到我眼水都流...一陣d人以為我做咩..
望住電腦係度偷笑到流眼淚...
"尼斯湖水牛..."  哈 :smile_30:

個人痴立立好唔舒服牙....

都唔知幾時先比開冷氣.....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 10:50 AM 發表

做咩今日雀豬講d野咁正經 :smile_45:
都唔好玩既 :smile_39:
我不嬲都係正經架~~:smile_34: :smile_30:

IF YOU SMELL....WHAT THE ROCK IS COOKIN"

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 10:52 AM 發表
各位早早唷:smile_40:
早晨呀...冰雪~~
尋日有冇去飲呀?

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:09 AM 發表

火山...早丫 :smile_40:
旦旦你今個星期六~99.999999999999999%去架喇?:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:18 AM 發表

:smile_30:  笑到我眼水都流...一陣d人以為我做咩..
望住電腦係度偷笑到流眼淚...
"尼斯湖水牛..."  哈 :smile_30:
想笑就笑啦~~:smile_30:
學大契話齋~~~哭有時笑有時嘛~~~
近排睇"得得地"多~個人都傻傻地呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:25 AM 發表
個人痴立立好唔舒服牙....

都唔知幾時先比開冷氣.....
而家唔開冷氣真係熱Q死呀~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆