上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 12:28 PM 發表
蛋蛋~~雀雀都出到聲話去~~~

無奶油你唔去呀:smile_22:

如果咁齊人~~我又報名先~~
去去去....你去我實去... :smile_34:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:46 AM 發表

正經  :smile_39:
金腰帶     The Rock :smile_40:
唔正經咩~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-9 11:49 AM 發表

系....大把人都想開....但邊有人敢牙....
多人想開就OK啦~~~
而家係差個人帶頭JA~~~:smile_30:

壞蛋呢個名岩你架啦:smile_38:

再癲多一個星期又點話~~~

反正我上星期見唔到XX勁唔開心囉:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 12:21 PM 發表
50頁喇...50頁喇    :smile_38:
而家開個新POST先~~~:smile_43:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 12:48 PM 發表

今個星期你應該都未可以見到XX BOR~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-9 12:45 PM 發表

唔正經咩~~~:smile_30:

正經...正經...見到The Rock咁惡.. 唔正經都要話正經喇 :smile_13:                   :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-9 12:48 PM 發表

我不知幾仁慈...做咩話人地壞蛋者

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 11:42 AM 發表

唔係wo...不過都有 98.999999999999999%去 :smile_30:
服咗你呀:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-9 12:52 PM 發表

正經...正經...見到The Rock咁惡.. 唔正經都要話正經喇 :smile_13:                   :smile_30:
呢d叫做假正經先o岩呀~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆