上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 01:21 PM 發表

哈哈~~~~插邊度牆先~~~:smile_30:
最近邊度有牆插邊度  :smile_30:

[fly]...得閒 又 蒲頭 ...[/fly]

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 01:31 PM 發表

最近邊度有牆插邊度  :smile_30:
呢D我唔熟呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-3-31 01:32 PM 發表
...得閒 又 蒲頭 ...
HI...星米~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 01:38 PM 發表

呢D我唔熟呀~~:smile_30:
邊度有牆..推火山過去就係喇 :smile_30: 唔駛熟手幫手就得架喇:smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 11:52 AM 發表

哦...即係個人懶左....
而家要返工....
周身唔舒服~~~:smile_30:
你IN左未呀~~:smile_13:
懶左一個星期架啦
日日4點幾先訓
2點幾起身

IN左啦 未有電話到

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 01:40 PM 發表

邊度有牆..推火山過去就係喇 :smile_30: 唔駛熟手幫手就得架喇:smile_44:
蛋, 你地星期六冇落新地咩?? 咁去左邊到玩呀:smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 01:40 PM 發表

咁求其一度牆都OK啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 01:50 PM 發表

懶左一個星期架啦
日日4點幾先訓
2點幾起身

IN左啦 未有電話到
放左咁多日假....
都係時候收拾心情返工啦~~~

IN左拿~~咁唯有等下電話先啦~~
你應該都OK O既~:smile_38:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 01:55 PM 發表

蛋, 你地星期六冇落新地咩?? 咁去左邊到玩呀:smile_41:
O係屋企玩LO~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆