上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 02:06 PM 發表

O係屋企玩LO~~~:smile_38:
咁過癮? 係咪豪仔屋企? 我尋晚都O係佢屋企玩喎...:smile_40:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:10 PM 發表

咁過癮? 係咪豪仔屋企? 我尋晚都O係佢屋企玩喎...:smile_40:
咁攪笑    我尋日夜晚先走wo :smile_40:                            :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 02:03 PM 發表

咁求其一度牆都OK啦~~:smile_30:
係呀...最緊要係有人幫手推佢插 :smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 02:04 PM 發表

放左咁多日假....
都係時候收拾心情返工啦~~~

IN左拿~~咁唯有等下電話先啦~~
你應該都OK O既~:smile_38:
都收左心情架啦
上星期5開始返....不過返既時間小.....

同你地食完飯第二日就去左IN啦
O唔OK就唔知啦....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:16 PM 發表

咁攪笑    我尋日夜晚先走wo :smile_40:                            :smile_30:
真係豪仔屋企?? 我尋晚8點幾上到去...

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:19 PM 發表

真係豪仔屋企?? 我尋晚8點幾上到去...
係呀... 我7點幾已經出左去食飯 :smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:22 PM 發表

係呀... 我7點幾已經出左去食飯 :smile_44:
哦...真係只差一點點即可與你會面:smile_30:
你地星期六成班人上晒去玩??

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:32 PM 發表

不過禮拜日我下就6點先起身...都唔係豪仔屋企 :smile_30:  
幾個之碼..雀同火山佢地之碼...:smile_13:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:32 PM 發表

見面你都唔認得我架喇  :smile_30::smile_30::smile_30:  (玩記仇中:smile_40

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:40 PM 發表

不過禮拜日我下就6點先起身...都唔係豪仔屋企 :smile_30:  
幾個之碼..雀同火山佢地之碼...:smile_13:
哦...原來如此~~
火山又話戒蒲唔上cp 既...fuck

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆