上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:43 PM 發表

哦...原來如此~~
火山又話戒蒲唔上cp 既...fuck
呢D野你都信.....太天真啦你...海哥哥

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 02:46 PM 發表

認同 x 2 :smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:40 PM 發表

見面你都唔認得我架喇  :smile_30::smile_30::smile_30:  (玩記仇中:smile_40
係你自己成日換look咋! 應該係我話你先o岩喎,
你認得我都唔打招乎, 我就不知者不罪~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 02:47 PM 發表

認同 x 2 :smile_44:

想知佢有冇上去問下D大巴姐姐咪知囉

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 02:46 PM 發表

唔係架, 我星期六打電話俾佢o個陣, 佢真係好誠懇咁話戒蒲唔去玩架,
你聽到佢既語氣都覺得佢好認真....
點知轉頭就上左去~~fuck off:smile_22:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:48 PM 發表

係你自己成日換look咋! 應該係我話你先o岩喎,
你認得我都唔打招乎, 我就不知者不罪~~:smile_30:
依期冇換look好耐喇wo :smile_22:
海哥咁忙...每去到一個地方都大把人去同你打招呼...
我依d小人物可能同你打左招呼你都唔記得喇:smile_45:                           :smile_30:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-31 02:10 PM 發表

咁過癮? 係咪豪仔屋企? 我尋晚都O係佢屋企玩喎...:smile_40:
NONO...O係第2邊呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 02:50 PM 發表

想知佢有冇上去問下D大巴姐姐咪知囉
:smile_30:    或者問下 海關   :smile_44:                           :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-31 02:18 PM 發表

都收左心情架啦
上星期5開始返....不過返既時間小.....

同你地食完飯第二日就去左IN啦
O唔OK就唔知啦....
哦..咁都好丫....

IN到就好啦~~
搵到搵得好D啦~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-31 02:57 PM 發表

哦..咁都好丫....

IN到就好啦~~
搵到搵得好D啦~
雀雀未有新主題wo   :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆