上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

28/星期五、火花酒吧 29日星期六、火花 LUBBING 單身夜狂歡派對   <--岩我..:smile_34:  單身派對 :smile_30:

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-28 03:21 PM 發表

:smile_38: LONG TIME NO SEE MEN ! :smile_38:
:smile_14:    偶像終於出現...聽日有咩節目 men~:smile_44:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-28 03:25 PM 發表

:smile_14:    偶像終於出現...聽日有咩節目 men~:smile_44:
好耐冇見你哋 ! 重有冇同基佬佢哋去玩 ? 去邊玩 ? :smile_41:

我4月5日上深圳, 安排下, 大家下見一齊玩返晚吖 ! ! ! :smile_40:  

聽晚冇節目, 要去"飲" ! :smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-28 03:13 PM 發表

你係唔係打少個食字呀~~~~:smile_30:
HELLO ! :smile_38: 雀雀 !

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-28 03:30 PM 發表

好耐冇見你哋 ! 重有冇同基佬佢哋去玩 ? 去邊玩 ? :smile_41:

我4月5日上深圳, 安排下, 大家下見一齊玩返晚吖 ! ! ! :smile_40:  

聽晚冇節目, 要去"飲" ! :smile_39:
4月5去唔去新地:smile_41:
我冇點搵基佬佢地喇....佢地係深圳v池玩wo~~~我都想去..可惜唔岩時間:smile_13:

4月5日, 新地都得 ! :smile_13:

不過深圳好似好D , 火花、朱古力、V池, 乜都好啦 ! :smile_34:

總之就約返所有人渣兵團嘅人聚舊啦 ! :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-28 03:43 PM 發表
4月5日, 新地都得 ! :smile_13:

不過深圳好似好D , 火花、朱古力、V池, 乜都好啦 ! :smile_34:

總之就約返所有人渣兵團嘅人聚舊啦 ! :smile_40: :smile_40: :smile_40:
約返曬?    好有難度wo:smile_27:    阿正已經失左蹤 :smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-28 03:59 PM 發表

約返曬?    好有難度wo:smile_27:    阿正已經失左蹤 :smile_13:
盡力吖 !

引用:
原帖由 太子s 於 2008-3-28 05:19 PM 發表

盡力吖 !  
咁你加油喇  :smile_34:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-28 03:15 PM 發表

又比你發現左tim~~ :smile_30:   係帶隊去食朱古力喇梗係 :smile_44:   :smile_40:
香港吧團 :smile_41:
baR我唔係好O岩架~~:smile_39:
不過今日我地都會同埋個女上CP~~
玩下健康野.....有冇興趣丫~~
夜晚就可能玩其他野LO~~:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆