上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
763  8.3k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-8 05:51 PM 發表
上來報到啦~~~~~~蛋蛋你勁好人:smile_22:

你知我講咩啦~~~

單拖孤獨咁坐大巴咁返香港:smile_45:

你堅休息定唔休息先~~~~~~

雀雀~~好掛住你
而家先黎報到..我收工喇~~~:smile_39:

你掛多我一陣啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-8 05:43 PM 發表

:smile_45: 你算把喇~旦旦~唔洗~扮傻:smile_45:
:smile_13:  駛唔駛咁呀....

大哥~~~我都好忙:smile_44:

咁等你睇日再傾過啦~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 05:48 PM 發表

哦...浪仔JA~~:smile_30:
唔係浪仔呀... 依2個月走好多人.. :smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-8 05:51 PM 發表
上來報到啦~~~~~~蛋蛋你勁好人:smile_22:

你知我講咩啦~~~

單拖孤獨咁坐大巴咁返香港:smile_45:

你堅休息定唔休息先~~~~~~

雀雀~~好掛住你
拿拿拿...你又拎我出黎講喇...
我都冇話唔陪你返..:smile_45:   
我2點幾先起身...
你又冇電話點搵你 :smile_39:
我都同力高佢地一齊走喇 :smile_13:

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-4-8 05:43 PM 發表
依~新團喎~~報名~ 10位
依...師兄...報名唔到要插牆架wo   :smile_30:

算啦...........:smile_39:

都自己返左來啦......唉~~~

點解呢個星期你休唔休?

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-8 06:02 PM 發表
算啦...........:smile_39:

都自己返左來啦......唉~~~

點解呢個星期你休唔休?
睇人數而定... :smile_44:   一係睇雀豬豬...佢go i 榚 :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-8 06:00 PM 發表

依...師兄...報名唔到要插牆架wo   :smile_30:
報名唔到就插旦

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-4-8 06:07 PM 發表

報名唔到就插旦
:smile_45:... 想破我處 :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆